8a edició de la campanya Tornada a l’Escola Solidària

Suport Tercer Sector – Econòmic
Autor/a: 
Noe Alvarez
 Font:
Font:
 Font:
Font:

8a edició de la campanya Tornada a l’Escola Solidària

Autor/a: 
Noe Alvarez
Suport Tercer Sector – Econòmic

Resum: 

Els dies 2 i 3 de setembre, a diferents centres dels hipermercats Carrefour, tindrà lloc una recollida de material escolar destinat a famílies amb escassos recursos econòmics.

La Fundació Solidaritat Carrefour recollirà material escolar en benefici de la Creu Roja per a famílies en risc d'exclusió social, amb l'objectiu de reduir la despesa que genera la seva compra a l'inici del curs escolar.
A tots els establiments on es farà la recollida s'instal·larà una taula que serà atesa per 40 persones voluntàries de la Creu Roja. El nombre total de persones que participen en la campanya Tornada a l'Escola Solidària és de 3.700 i s'encarregaran de repartir tot el material recollit a cadascuna de les províncies.


A Catalunya participen 24 establiments dels hipermercats Carrefour, tres a la província de Girona, dos a la de Tarragona, un a Lleida i divuit a la de Barcelona:

  • Demarcació de Barcelona: Badalona, Barberà del Vallès, Cabrera, Gavà, Gran Via L'Hospitalet de Llobregat, La Maquinista, Les Glòries, El Prat, Vallès, Manresa, Granollers (Mini), Igualada I (Mini), L'Ametlla (Mini), Martorell (Mini), Olèrdola (Mini), Santa Susanna (Mini), Sant Fruitós de Bages (Mini) i Vic (Mini).
  • Demarcació de Lleida: Lleida.
  • Demarcació de Girona: Girona, Olot i Nou Centre.
  • Demarcació de Tarragona: Reus i Tarragona.

Amb aquesta iniciativa la Fundació Carrefour pretén cobrir les necessitats de 6.000 infants a tot l'Estat, ja que a més de la recaptació obtinguda per la ciutadania, Carrefour donarà més material.
A l'anterior edició la Fundació Solidaritat Carrefour va lliurar a la Creu Roja, equipament escolar per valor de 674.340 euros.

Afegeix un comentari nou