8a edició del Tió Solidari de Catalunya Ràdio

Suport Tercer Sector – Econòmic
 Font:
Font:

8a edició del Tió Solidari de Catalunya Ràdio

Suport Tercer Sector – Econòmic

Resum: 

Catalunya Ràdio farà cagar un tió gegant el pròxim 23 de desembre per a recordar aquesta tradició nadalenca als infants. A més, es recolliran aliments per a nadons en benefici del Banc dels Aliments.

El Tió Solidari de Catalunya Ràdio tindrà lloc el pròxim 23 de desembre amb un programa especial que es realitzarà al Born Centre Cultural de Barcelona. A més de fer cagar el tió es recolliran aliments, en benefici del Banc dels Aliments, per als nadons de les famílies més desfavorides de Catalunya.

Fins al 5 de gener, per participar en la campanya es podrà adquirir vals d’un euro a Bonpreu, Esclat i Abacus Cooperativa, a més d’aquests establiments es podran adquirir els vals per internet a online.abacus.coop i a iquodrive.com. Amb els diners recollits mitjançant els vals, es confeccionaran lots que es destinaran a les famílies amb nadons que tenen mancances alimentàries.

Els aliments més demanats per als nadons és la llet de continuació I i II, farinetes i potets de fruita i verdura, ja que no es recullen gaire i són els més necessaris per a les entitats beneficiàries amb les quals treballa el Banc dels Aliments.

A l’edició de 2014 es van recaptar 38.000 quilos d’aliments per als infants.

Afegeix un comentari nou