Ajuda a recaptar fons per a la síndrome de rett!

Suport Tercer Sector – Econòmic
Autor/a: 
Noe Alvarez
 Font:
Font:
 Font:
Font:
 Font:
Font:

Ajuda a recaptar fons per a la síndrome de rett!

Autor/a: 
Noe Alvarez
Suport Tercer Sector – Econòmic

Resum: 

Amb l'objectiu de donar visibilitat al projecte i captar fons per a la recerca de la Síndrome de Rett, l'Obra Social Sant Joan de Déu comptarà amb un estand a la Fira de la Puríssima de Sant Boi.

L'espai d'entitats de la Fira de la Puríssima a Sant Boi de Llobregat, comptarà amb la presència de l'Obra Social Sant Joan de Déu-Síndrome de Rett per recaptar fons destinats a la recerca d'aquesta malaltia minoritària.

A l'estand es podrà adquirir el calendari solidari Objectiu Rett 2017, polseres, collarets, anells i altres treballs manuals creats per mares de les nenes afectades per aquesta malaltia.

Amb l'objectiu de captar fons per contribuir a la investigació, les iaies de les nenes afectades pel síndrome de rett han confeccionat també bufandes fetes a mà.

Com a novetat aquest any es podran tastar unes galetes casolanes, amb el disseny de Mr Hair creat per a les princeses Rett.

La síndrome de rett és una malaltia genètica minoritària, que afecta principalment a les nenes. Malauradament, hi ha una mancança de recursos destinats a la recerca mèdica per aconseguir respostes i tractaments mèdics per a les persones malaltes.

A més de la fira solidària, al recinte es podrà visitar la fira gastronòmica, fira musical, de la mobilitat sostenible, familiar i fira dels animals de companyia.

Afegeix un comentari nou