Amb Pallapupas passa un dia de nassos!

Autor/a: 
Noe Alvarez
 Font:
Font:
 Font:
Font:

Amb Pallapupas passa un dia de nassos!

Autor/a: 
Noe Alvarez

Resum: 

Aquest cap de setmana Pallapupas celebra la sisena edició d’Un Dia de Nassos. Els diners recaptats es destinaran a diferents programes dels hospitals que porta a terme l’ONG Pallapupas.

Pallapupas anima a tothom un any més a passar Un dia de nassos, una festa solidaria a benefici dels infants hospitalitzats, gent gran ingressada i adolescents i adults amb malalties mentals.

Com pots col·laborar?

Pallapupas celebrarà aquesta festa solidaria a diferents espais de Catalunya i Andorra, que ofereixen entrades a meitat de preu i es podran adquirir a www.pallapupas.org, www.atrapalo.org, www.ticketea.com:

A més d’aquestes, s’afegiran altres espais d’arreu de Catalunya que es podran comprar les entrades amb un descompte del 50%. Els fons recaptats aniran a benefici de Pallapupas.

Passar-ho bé mai ha tingut tant de valor!


Enguany com a novetat famílies, associacions, escoles i esplais podran organitzar-se per fer el ball solidari de la cançó Tot és possible del grup musical Billy Boom Band, i d’aquesta forma recaptar fons per Pallapupas.

Qui és Pallapupas?

Pallapupas és una entitat de caràcter social i sense afany de lucre formada per actors i actrius professionals que treballa des de fa 15 anys en 12 hospitals.

Quins són els seus projectes?

L’entitat va començar el seu projecte amb l’objectiu de fer que el pas dels infants per l’hospital sigui menys traumàtic, acompanyant als infants abans i després d’una intervenció quirúrgica.
A més del projecte amb infants, des de l’any 2003 treballa també amb joves i adults amb malalties mentals, a través de tallers de teatre.

Pallapupas té tres companyies de teatre: Brots, formada per persones amb malalties mentals, Vinculos, que la formen familiars de persones amb malalties mentals i una nova companyia formada per joves d’entre 12 i 18 anys que els hi han diagnosticat malalties mentals.

Des del 2008, Pallapupas va ampliar el seu projecte, fent intervencions per a gent gran en centres sociosanitaris, i imparteix tallers formatius en cicles de grau mitjà i superior i una assignatura optativa a 3r crus de Medicina de la Universitat de Barcelona.

Afegeix un comentari nou