L'Ajuntament de Barcelona augmenta en un 19% les subvencions per a les entitats de Barcelona

Suport Tercer Sector – Econòmic
Autor/a: 
Júlia Hinojo
 Font:
Font:
 Font:
Font:

L'Ajuntament de Barcelona augmenta en un 19% les subvencions per a les entitats de Barcelona

Autor/a: 
Júlia Hinojo
Suport Tercer Sector – Econòmic

Resum: 

El consistori destinarà més de 20 milions d’euros a associacions que treballen el dret d’asil, l’àmbit educatiu i la participació ciutadana.

Fins el 2 de febrer, les entitats interessades poden sol·licitar alguna de les subvencions que l’Ajuntament de Barcelona ofereix per al 2017. La convocatòria, que s’ha obert el 5 de gener, compta amb un augment del 19% del pressupost respecte l’any passat.

Els 20 milions d’euros es repartiran entre entitats de la ciutat dedicades a projectes educatius, de participació ciutadana o de drets de la ciutadania.

Les noves línies de subvencions pretenen finançar iniciatives al dret d’asil i refugi, els drets digitals i la capacitació digital.

També es reforça el sector educatiu amb ajudes econòmiques destinades a projectes d’investigació i recerca per a la innovació educativa i inclusiva.

En el camp de la participació, es vol donar suport a l’àmbit de la cultura popular i tradicional i als centres de secundària i batxillerat, també a l’hora de desenvolupar infraestructures digitals que millorin la interacció entre alumnat, professorat i famílies.

El consistori vol reduir les subvencions directes, ampliar els processos de convocatòria oberta i mantenir la valoració de la perspectiva de gènere. Així, es premiaran les associacions i empreses que treballen per a la igualtat.

Per a més informació sobre la convocatòria i la documentació a presentar, es pot consultar el web bcn.cat o acudir presencialment i es poden presentar les sol·licituds demanant cita prèvia a qualsevol de les Oficines d’Atenció al Ciutadà de la ciutat. Les entitats que tinguin dubtes o necessitin suport poden contactar amb Torre Jussana.

Afegeix un comentari nou