Bombers i bomberes per la recollida de joguines

Suport Tercer Sector
Autor/a: 
Dani Gallart
Bombers Solidaris ha engegat una campanya a Migranodearena perquè cap infant es quedi sense joguina aquest Nadal. Font: Unsplash. Font: Font: Unsplash.
Bombers Solidaris ha engegat una campanya a Migranodearena perquè cap infant es quedi sense joguina aquest Nadal. Font: Bombers Solidaris.
Bombers Solidaris ha engegat una campanya a Migranodearena perquè cap infant es quedi sense joguina aquest Nadal.  Font: Font: Bombers Solidaris.
A banda de comprar joguines pels nens i nenes per famílies amb pocs recursos econòmics també es destinarà part del recaptat per regals per la gent gran que viu sola. Font: Bombers Solidaris.

Bombers i bomberes per la recollida de joguines

Autor/a: 
Dani Gallart
Suport Tercer Sector

Resum: 

Bombers Solidaris ha creat dos jocs per recaptar fons i comprar joguines per a infants vulnerables.

Degut a la pandèmia provocada per la Covid-19, aquest any els bombers i les bomberes no han pogut fer l’habitual recollida de joguines a través de la festa de reis al parc del llevant del Poblenou. Per aquest motiu, Bombers Solidaris ha engegat una campanya a Migranodearena perquè cap infant es quedi sense joguina aquest Nadal.

A banda de comprar joguines pels nens i nenes per famílies amb pocs recursos econòmics també es destinarà part del recaptat per regals per la gent gran que viu sola.

A Bombers, per Nadal, segueixen jugant

“Portàvem sis anys recollint joguines al parc de bombers per les festes, però aquest any ens hem hagut de reinventar”, explica Alex Montón, coordinador de Bombers Solidaris. L’entitat ha optat per realitzar una campanya de captació de fons a través de la web de crowdfunding a més de vendre les seves pròpies joguines amb les que, per cada compra, han entregat una joguina.

“Seguim col·laborant a través de la Federació d'entitats del Clot i Camp de l'Arpa i la Creu Roja i enguany hem creat dues joguines solidàries per recaptar fons”, assenyala Montón. Una d’aquestes joguines és un puzle amb un litografia de la Piralín Bayés i l’altre és un joc de memoritzar parelles. “Aquestes joguines les hem venut per 15 euros i per cada joguina hem entregat una altra a les entitats amb les quals col·laborem”, apunta Montón.

Bombers Solidaris ja ha venut 500 joguines de cada i asseguren que hi ha hagut molta solidaritat ciutadana. “La gent s’ha bolcat amb els donatius i a l'hora de comprar aquestes joguines que hem creat. Són joguines molt ben fetes amb un preu assequible i són de bombers, que als nens i nenes d’entre 5 i 8 anys els hi agraden molt”, remarca Montón.

Per acabar la campanya, entre avui i demà l’entitat es troba al portal de l’Àngel de 12.00 a 18.00 h, perquè qualsevol persona que vulgui pugui col·laborar amb la causa.

L’entitat també vol agrair el suport que els ha donat l’empresa de joguines Londji que ha col·laborat per portar el projecte a terme. “Londji ens ha ajudat molt, des del disseny de les joguines fins a la seva venda amb el preu mínim sense cap benefici per a ells”, afegeix el coordinador.

Afegeix un comentari nou