Cada donació porta una història al darrere. Quina és la teva?

Suport Tercer Sector - Econòmic
Autor/a: 
Dani Gallart
La plataforma #JoDonoPerquè està oberta fins al 3 de desembre perquè qualsevol persona pugui compartir el seu testimoni. Font: Giving Tuesday. Font: Font: Giving Tuesday.
La plataforma #JoDonoPerquè està oberta fins al 3 de desembre perquè qualsevol persona pugui compartir el seu testimoni. Font: Giving Tuesday.
El concurs consta de tres premis, entre ells, el premi a la història més inspiradora. Font: Giving Tuesday. Font: Font: Giving Tuesday.
El concurs consta de tres premis, entre ells, el premi a la història més inspiradora. Font: Giving Tuesday.
L'objectiu és dedicar un dia a tot el món a ser solidari, celebrant l'acció de donar temps, aliments o roba. Font: Giving Tuesday. Font: Font: Giving Tuesday.
L'objectiu és dedicar un dia a tot el món a ser solidari, celebrant l'acció de donar temps, aliments o roba. Font: Giving Tuesday.

Cada donació porta una història al darrere. Quina és la teva?

Autor/a: 
Dani Gallart
Suport Tercer Sector - Econòmic

Resum: 

Giving Tuesday organitza un concurs de testimonis solidaris per donar 3.000 € a l’organització que escullin les persones guanyadores.

Per segon any consecutiu i després de l'èxit de l'any passat, Giving Tuesday presenta la II edició del concurs solidari #JoDonoPerquè. Aquest concurs online es basa en experiències personals sobre la solidaritat.

Sota el missatge ‘Cada donació porta una història al darrere. Quina és la teva?’, l’organització dona als participants l'oportunitat d'explicar el seu testimoni sobre què els va portar a ser solidaris i col·laborar amb causes socials, optant a un premi de fins a 3.000 € repartits en 3 categories diferents. Els diners seran destinats a les tres organitzacions sense ànim de lucre que cada persona guanyadora triï.

Jo dono perquè

La plataforma #JoDonoPerquè està oberta fins al 3 de desembre perquè qualsevol persona pugui compartir el seu testimoni de solidaritat. Qualsevol entitat, pot animar a voluntaris/as, socis/as i/o donants a compartir la seva experiència amb la seva organització.

L'objectiu principal és dedicar un dia a tot el món a ser solidari, celebrant l'acció de donar temps, aliments o roba, entre d’altres.

Tal i com explica Patricia Moreno, responsable de comunicació, “el concurs és una iniciativa de #GivingTuesday, un moviment global que vol incentivar i multiplicar les bones accions”. “Volem que escoles, empreses, entitats i qualsevol persona del carrer se sumi i expressi com col·labora amb causes socials” afegeix Moreno.

El concurs consta de tres premis. El premi a la història més inspiradora, el premi al vídeo més inspirador i el premi a la història amb més vots. Cadascun d’ells, té una dotació econòmica de 1.000 €.

GivingTuesday

#GivingTuesday va néixer en contraposició del #BlackFriday i del #CyberMonday, com a crida al consum responsable i a la solidaritat.

Aquest moviment va arribar per primera vegada a l’Estat espanyol al 2015, aconseguint un total de 405.000 € destinats a més de 260 projectes socials, i 982 persones van donar sang per primera vegada.

El moviment va tenir una repercussió en mitjans molt elevada i va aconseguir ser trendic topic durant 5 hores. Al 2018, es van recaptar 697.265 €, destinats a més de 300 projectes socials. A més, #GivingTuesday va ser trending topic durant 11 hores.

Afegeix un comentari nou