Calendari Fiscal Abril 2011

Autor/a: 
Suport Associatiu
 Font:
Font:

Calendari Fiscal Abril 2011

Autor/a: 
Suport Associatiu

Resum: 

Finalitzat el primer trimestre de l’any, les entitats obligades han de presentar les diferents declaracions tributàries a Hisenda

Amb l’arribada del mes d’abril, moltes entitats sense ànim de lucre han de presentar les seves declaracions a l’Agència Tributària.

Les declaracions que s’han de declarar a Hisenda són:

  • Model 303: declaració d’autoliquidació de l’IVA.

  • Model 111: ingrés de retencions de l’IRPF efectuades sobre pagaments fets en concepte de sous, retribucions a col·laboradors, conferenciants i professionals autònoms o premis.

  • Model 115: retencions i ingressos a compte per rendes d’arrendament d’immobles urbans.

  • Model 349: declaracions informatives de les operacions de compres o vendes de béns i/o serveis efectuades entre entitats o empreses subjectes a IVA que estiguin inscrites al Registre d'Operadors Intracomunitaris d'Hisenda.

  • Model 123: retencions de l’IRPF o Impost de Societats sobre pagaments d'interessos de préstecs o altres rendiments sobre el capital.

  • Model 216: retencions sobre pagament d'imports a determinades persones físiques, empreses o entitats considerades No Residents a Espanya a efectes fiscals.

  • Model 202: aquest model s'ha de presentar només en el cas que l'entitat hagi presentat l’Impost de Societats i, a més, aquest hagi sortit positiu (llevat d'algunes excepcions).

El termini de presentació de les declaracions trimestrals finalitza el 20 d’abril.

Per a qualsevol dubte sobre aquests i altres models, podeu adreçar-vos als serveis d’assessorament econòmic de Xarxanet trucant al 902 267 267 o bé escrivint a economic@xarxanet.org

Afegeix un comentari nou