ONG i entitats socials, unides per la Zurich Marató de Barcelona

migranodearena.org
Emoció i solidaritat a la Zurich Marató de Barcelona. Font: migranodearena.org
Esforç, emoció i solidaritat a la Zurich Marató de Barcelona
Podi solidari de la marató de l'any passat. Font: Joaquim Pujolar
Podi solidari de la marató 2017

ONG i entitats socials, unides per la Zurich Marató de Barcelona

migranodearena.org

Resum: 

La plataforma de crowdfunding migranodearena.org i la Marató de Barcelona uneixen forces per oferir una dimensió solidària a la prova i recolzar totes les persones que vulguin córrer per una causa.

La plataforma de crowdfunding solidari migranodearena.org i la Zurich Marató de Barcelona s’uneixen altra vegada en l’edició d’enguany, que tindrà lloc l’11 de març de 2018, per tal d’oferir una dimensió solidària a la marató de la ciutat comtal. La col·laboració entre la plataforma i la cursa ofereix a les persones participants la possibilitat de formar part en la marató solidària a través de la creació d’una campanya de crowdfunding a favor d'una ONG. Tots els reptes solidaris s’aglutinen a migranodearena.org, sota la gran campanya de captació de fons Zurich Marató de Barcelona 2018 Solidària.

Per a les ONG, aquesta és una bona oportunitat per tal d’associar-se als valors de l’esport. La Fundación real dreams ofereix a les organitzacions del tercer sector la oportunitat de captar fons a través de l’acció d'atletes. Així mateix, migranodearena.org ofereix un dorsal solidari gratuït a aquelles persones que corrin per una causa i liderin una campanya de crowdfunding a favor d’una ONG. Convertir-se en #AtletaSolidari implica un gran nombre d’avantatges: aporta més motivació alhora de dur a terme el repte esportiu, contribueix a assolir una major satisfacció personal i permet col·laborar d'una manera proactiva amb una ONG.

En l’edició del 2017, la col·laboració de la Zurich Marató de Barcelona amb migranodearena.org es va materialitzar amb un total de 98 reptes solidaris, uns 87.000 € recaptats i uns 250 atletes solidaris/àries. Les organitzacions que van rebre més fons van ser el Vall d'Hebron Institut d’Oncologia (VHIO), Duchenne Somriures Valents i Arrels Fundació.

Afegeix un comentari nou