Celebra el Nadal a la teva empresa amb Pallapupas

Suport Tercer Sector – Econòmic
Autor/a: 
Noe Alvarez
 Font:
Font:
 Font:
Font:
 Font:
Font:

Celebra el Nadal a la teva empresa amb Pallapupas

Autor/a: 
Noe Alvarez
Suport Tercer Sector – Econòmic

Resum: 

Pallapupas té diferents propostes perquè la vostra empresa visqui un Nadal solidari. A més, podreu deduir fins al 40% de l'import del donatiu, quan presenteu l'Impost de Societats.

Convideu els vostres companys de feina a celebrar un Nadal solidari a favor de Pallapupas, perquè molts infants hospitalitzats puguin continuar rient, encara que estiguin ingressats.

Pallapupas és una entitat que a través de l'humor realitza visites a hospitals infantils i ajuden a canalitzar la tensió, la por i l'ansietat dels infants hospitalitzats. També visita a gent gran a les residències geriàtriques i a persones amb trastorn mental.

Pallapupas proposa les següents iniciatives per recaptar fons:

  1. Rifa Solidària: Prepareu un lot de productes de l'empresa i organitzeu una rifa amb tiquets per vendre entre els companys i les companyes. Realitzeu el sorteig del lot abans de les vacances de Nadal o un acte nadalenc organitzat per l'empresa.
  2. Panera Solidària: Confeccioneu una panera i afegiu-hi productes de la botiga solidària de Pallapupas, o bé incorporeu-hi un Nas Pallapupero que trobareu a la botiga solidària, i una part de la panera anirà destinada a l'entitat.
  3. Mercat Solidari: Organitzeu un mercat solidari amb coses que teniu a casa i no feu servir. Les podreu vendre a un preu simbòlic i els diners recaptats es destinaran a l'ONG i es convertiran en somriures infantils.
    1. Teaming: Feu un Teaming a la vostra empresa a favor de Pallapupas. El Teaming és un micro donatiu d'un euro. El fet de donar aquest import no pot canviar moltes coses, però la suma de moltes petites donacions sí que pot realitzar grans canvis.
  4. Sopar Solidari: Si esteu preparant un sopar d'empresa, podeu destinar un o dos euros del preu de sopar a Pallapupas. Si col·laboreu amb donatius, l'entitat enviarà a totes les persones participants, un nas de pallasso per fer-vos una foto de grup.
  5. Vermut Solidari: Entre tot el personal treballador de l'empresa, podeu preparar un pica-pica com una truita de patata, una quiche, unes patates o qualsevol tipus de menjar i vendre porcions a un preu simbòlic. Els beneficis es destinaran a diferents projectes que duu a terme l'entitat.

Les empreses que realitzin donatius, se'ls podran deduir fins a un 40% a l'Impost de Societats, amb dependència de l'import donat i dels anys que l'empresa porti realitzant els donatius a Pallapupas.

Afegeix un comentari nou