Comença la captació de projectes que busquen finançament cooperatiu

Suport Tercer Sector – Econòmic
 Font:
Font:
 Font:
Font:

Comença la captació de projectes que busquen finançament cooperatiu

Suport Tercer Sector – Econòmic

Resum: 

Les entitats ja es poden inscriure a la Ronda de Finançament que organitza Financoop per donar suport a iniciatives de més de 150.000 euros i treballar en xarxa amb associacions especialitzades.

Els projectes cooperatius i de l’economia social que busquen finançament ja es poden inscriure a la segona Ronda de finançament organitzada per la Xarxa Financoop, formada per una quinzena d’entitats especialitzades en finançament cooperatius.

La Ronda de Finançament s’emmarca en la quarta edició de la jornada Financoop 2017, que es celebrarà durant el mes de maig i es complementarà amb una xerrada sobre experiències internacionals d’inversió i finançament d’èxit. Aquest any, hi haurà testimonis d’Itàlia, el Regne Unit i Canadà.

Tot i que la Ronda de Finançament dona suport als projectes de més de 150.000 euros que ja estan en marxa i busquen augmentar el valor de l’empresa, desenvolupar el seu producte i incrementar els ingressos, la jornada inclourà un espai específic –l’anomenat Cara a Cara– per a projectes amb necessitats de finançament de menys de 150.000 euros.

La jornada vol facilitar la connexió entre els projectes i les entitats especialitzades que poden oferir finançament a través de títols participatius, avals mancomunats, societats de garantia recíproca o la figura del soci col·laborador.

La Xarxa Financoop està coordinada per la Fundació Seira i formada per Acció Solidària Contra l’Atur, Avalis, Cajamar, Coop57, FETS, Fiare Banca Ètica, Gicoop, Iesmed, Laboral Kutxa, Oinarri, Institut Català de Finances, Direcció General de l’Economia Social, el Tercer Sector, les Cooperatives i l’Autoempresa i l’Ajuntament de Barcelona.

Afegeix un comentari nou