Convocatòria de matchfunding #T2M, recapta 1.000 € i rep 1.500 € pels projectes de la teva ONG

migranodearena.org
Autor/a: 
migranodearena.org
Convocatòria de matchfunding #T2M Font: migranodearena.org
Convocatòria de matchfunding #T2M

Convocatòria de matchfunding #T2M, recapta 1.000 € i rep 1.500 € pels projectes de la teva ONG

Autor/a: 
migranodearena.org
migranodearena.org

Resum: 

La plataforma de crowdfunding migranodearena.org llença la convocatòria de matchfunding #T2M adreçada a ONG petites i mitjanes centrades en cooperació internacional o bé en projectes d'acció social local.

El matchunfunding és un model innovador que amplifica les aportacions ciutadanes aconseguides mitjançant el #crowdfunding. En aquesta convocatòria, s’implementa el concepte de matchfunding de la següent manera: les 10 primeres organitzacions que aconsegueixin recaptar 1.000 € a través d'una campanya de crowdfunding a migranodearena.org, rebran 1.500 € addicionals per al seu projecte gràcies a Fundació real dreams i a diverses empreses col·laboradores.

Per participar, les ONG han de complir uns criteris específics definits aquí:

  • Ser una organització sense ànim de lucre i estar legalment constituïda sota la forma jurídica d'associació, fundació o cooperativa d'iniciativa social, amb domicili social a Espanya.
  • Ser una organització sense ànim de lucre que dedica els seus esforços a projectes d'educació i infància, seguretat alimentària, salut maternoinfantil, discapacitat i ocupabilitat tant de projectes de cooperació internacional com de projectes d'àmbit local.
  • Ser una organització petita o mitjana, és a dir, que tingui una despesa executada inferior a 2.000.000 € corresponent als últims comptes anuals aprovats i presentats al protectorat.
  • Disposar d'estructures financeres i de gestió que assegurin la viabilitat d'execució del projecte presentat.

Els projectes que desitgin presentar la seva candidatura a la convocatòria de matchfunding de # T2M hauran d'enviar un formulari on es reculli el seu projecte i crear una campanya de crowdfunding a migranodearena.org per recaptar fons entre la seva base social. Per tal de presentar la seva candidatura, les ONG tenen temps fins el dia 29 de març. La data d'inici de captació de fons a través de la campanya de crowdfunding comença el dia 3 d'abril.

Més informació i bases de la convocatòria.

Afegeix un comentari nou