CoopCat lliura els seus premis a 14 cooperatives del territori

Colectic
El lliurament dels premis es va fer el 14 de desembre a la Filmoteca de Catalunya Font: CoopCat
El lliurament dels premis es va fer el 14 de desembre a la Filmoteca de Catalunya Font: CoopCat

CoopCat lliura els seus premis a 14 cooperatives del territori

Colectic

Resum: 

Amb els guardons, la confederació de cooperatives va posar en valor la seva contribució a la transformació social i el compromís amb el territori, la intercooperació i l'ocupació de qualitat.

La Confederació de Cooperatives de Catalunya ha atorgat els seus Reconeixements CoopCat a Diomcoop, Agrària de Torelló, Femmefleur, Cultural Rocaguinarda, Aiguasol, Sostre Cívic, La Fàbric@, Escola Ginebró, Laboqueria Taller d'Arquitectura, El Rebost, Eduvic, Apícola El Perelló, Tàdem Social i Som Connexió.

El lliurament dels premis es va fer el 14 de desembre en un acte que va tenir lloc a la Filmoteca de Catalunya. Hi van assistir unes 200 persones i va comptar amb la presència del conseller de Treball, Afers Socials i Famílies, Chakir El Homrani, i del president de la Generalitat de Catalunya, Quim Torra.

El president de CoopCat i de la Federació de Cooperatives de Treball de Catalunya, Guillem Llorens, va voler destacar que les cooperatives realitzen pràctiques socials centenàries que busquen fórmules organitzatives que permetin transformar i anar cap a una societat més equitativa, socialment justa i ecològica.

Chakir El Homrani va expressar que “les cooperatives i les empreses d’economia social i solidària generen riquesa i ocupació de qualitat des dels valors, apostant per les persones, amb participació, diversificant el desenvolupament local i l’arrelament al territori". Per la seva banda, Quim Torra va posar de manifest el recorregut del cooperativisme i els seus valors.

Finalment, el vicepresident de CoopCat va destacar la importància de la cooperació entre el moviment.

Afegeix un comentari nou