De Barcelona a Santiago pedalant contra el càncer infantil

Suport Tercer Sector – Econòmic
Autor/a: 
Dani Gallart
El repte consisteix en recórrer en bicicleta 1200 quilòmetres en 17 dies. Font: Unsplash. Font: Font: Unsplash.
El repte consisteix en recórrer en bicicleta 1200 quilòmetres en 17 dies. Font: Unsplash.
Per aconseguir gran part de l’aportació, en Xavi s’ha presentat al concurs de beques que organitza l’empresa d’audiòfons GAES. Font: Unsplash. Font: Font: Unsplash.
Per aconseguir gran part de l’aportació, en Xavi s’ha presentat al concurs de beques que organitza l’empresa d’audiòfons GAES. Font: Unsplash.
Es pot col·laborar a través d'un crowdfunding que es mantindrà obert fins el mateix dia que s’iniciï el repte. Font: Unsplash. Font: Font: Unsplash.
Es pot col·laborar a través d'un crowdfunding que es mantindrà obert fins el mateix dia que s’iniciï el repte. Font: Unsplash.
L’objectiu és arribar a recaptar 21.000 euros amb els quals es podria realitzar un assaig clínic de tumors cerebrals infantils. Font: Unsplash. Font: Font: Unsplash.
L’objectiu és arribar a recaptar 21.000 euros amb els quals es podria realitzar un assaig clínic de tumors cerebrals infantils. Font: Unsplash.

De Barcelona a Santiago pedalant contra el càncer infantil

Autor/a: 
Dani Gallart
Suport Tercer Sector – Econòmic

Resum: 

L’objectiu és recaptar 21.000 euros per dur a terme un assaig clínic de tumors cerebrals infantils.

Xavi Vallés té 47 anys i és pare de tres fills. L’any 2016 li van detectar càncer de pàncrees, el mes de novembre el van operar i a principis de 2017 va començar les sessions de quimioteràpia que segueix fent avui en dia.

Més de 50 sessions li van fer veure que els diners que es destinen a la investigació contra el càncer infantil eren insuficients i va decidir fer alguna cosa al respecte.

Amb el repte ‘De l’hospital a la catedral’, en Xavi Vallés s’ha proposat anar en una bici elèctrica des de l’Hospital de la Vall d’Hebron fins a la Catedral de Santiago per recaptar diners contra el càncer infantil.

L’objectiu és arribar als 21.000 euros amb els quals es podria realitzar un assaig clínic de tumors cerebrals infantils.

Durant els darrers mesos de l’any, amb l’ajuda de la secció de bàsquet dels Lluïsos, de cada butlleta de Nadal que es comprava es destinaven 3 euros al projecte.

Altres entitats com els Clubs Claror també han col·laborat en la iniciativa. En aquest cas, deixant que en Xavi s’entrenés al seu gimnàs i buscant una fórmula d'aconseguir una ajuda econòmica pel projecte.

Per aconseguir gran part de l’aportació, en Xavi s’ha presentat al concurs de beques que organitza l’empresa d’audiòfons GAES, on es pot votar el seu projecte a través de l’enllaç.

A part de la dotació del concurs, també s’ha obert un crowdfunding que es mantindrà obert fins el mateix dia que s’iniciï el repte.

El repte consisteix en recórrer els 1200 quilòmetres que separen Barcelona de Santiago amb una bicicleta en tan sols 17 dies. Dos setmanes i mitja en les quals el Xavi Vallés haurà d’aturar la quimioteràpia intravenosa i combatre una forta anèmia.

Qualsevol persona que vulgui, el podrà acompanyar la primera etapa i les quatre últimes o donar-li suport a través de les xarxes amb els hashtags #totssomblaus #totssomxavi

Afegeix un comentari nou