El Centre de Noves Oportunitats ajuda al jovent a traçar el seu itinerari formatiu o laboral

Associació per a Joves Teb
 Font:
Font:
 Font:
Font:

El Centre de Noves Oportunitats ajuda al jovent a traçar el seu itinerari formatiu o laboral

Associació per a Joves Teb

Resum: 

Aquesta iniciativa a les Terres de l'Ebre està adreçada a joves d'entre els 16 i 24 anys que hagin abandonat prematurament el sistema educatiu o que disposin com a màxim del graduat en educació secundària.

Noves Oportunitats està impulsat per la Fundació Gentis com a projecte de la branca socioeducativa que pretén reincorporar al sistema educatiu els i les joves a través de diferents itineraris; també ofereix d'altres laborals i formatius.

El Centre de Noves Oportunitats és espai que intenta dissenyar amb els i les participants els seus futurs, posant-los a l'abast el què necessiten i fent un procés d'acompanyament que els permetin apoderar-se.

La iniciativa treballa sistemèticament les competències i els valors, fomenta la transferència de competències transversals i de base i la identificació per tal d'afrontar el projecte personal amb garanties.

Per poder participar al programa cal tenir permís de treball i residència vigent (en cas d'estar en possessió de NIE) i ser beneficiari o beneficiària de la Garantia Juvenil.

Els mateixos i les mateixes joves participants en el projecte et donen informació en aquest vídeo:

Afegeix un comentari nou