El programa Làbora ha ocupat enguany a 221 persones en risc d'exclusió social

Associació per a Joves Teb
 Font:
Font:
 Font:
Font:

El programa Làbora ha ocupat enguany a 221 persones en risc d'exclusió social

Associació per a Joves Teb

Resum: 

El 73% dels contractes que s'han fet és superior a tres mesos, a partir d'aquesta borsa de treball reservada a persones amb dificultats d'accés al mercat laboral que impulsa l'Ajuntament de Barcelona.

La iniciativa està en funcionament des de l'any 2015 i compta amb la col·laboració d'Empreses d'Inserció Laboral de Catalunya (Feicat), d'Entitats Catalanes d'Acció Social (ECAS), de la Creu Roja i de diverses empreses de Barcelona.

En aquesta segona edició del programa, al llarg del primer quadrimestre de 2016 més de 400 candidats i candidates s'han pogut entrevistar amb representants d'algunes de les 50 empreses que hi participen.

El pressupost destinat al programa gairebé s'ha doblat en comparació al 2015, passant de 1.812.000 a 3.240.000 euros.

Les persones que participen a Làbora són derivades pels serveis socials. Els districtes amb major nombre d'usuaris derivats són Nou Barris, Sant Martí i Ciutat Vella. L'any 2015 van ser derivades 8.103 persones; enguany s'han registrat fins el moment 1.598 derivacions.

Les persones o empreses que vulguin tenir més informació sobre el programa es poden posar-se en contacte amb l'equip de coordinació escrivint a l'adreça de correu electrònic labora@bcn.cat o trucant al número de telèfon al 932565623.

Afegeix un comentari nou