El Teatre Nacional de Catalunya, seu del sorteig de “La Grossa de Cap d’Any”

Autor/a: 
Maite Torrents
 Font:
Font:

El Teatre Nacional de Catalunya, seu del sorteig de “La Grossa de Cap d’Any”

Autor/a: 
Maite Torrents

Resum: 

El sorteig de la nova rifa catalana es podrà veure al Teatre Nacional de Catalunya i serà retransmès en directe per TV3.

El sorteig de la “Grossa de Cap d’Any” se celebrarà el proper 31 de desembre a les 11.00 hores a la Sala Gran del Teatre Nacional de Catalunya (TNC) i comptarà amb diverses actuacions encara per concretar, l’acte durarà mitja hora aproximadament i serà retransmès per Televisió de Catalunya.

Encara no s’ha fet públic el nom dels presentadors de l’acte, al que podran assistir unes 800 persones amb invitacions que es podran aconseguir en diferents concursos i accedint al Facebook de la “La Grossa”.

A la rifa es faran tres extraccions, una per cadascun dels tres premis principals, també tindran premi els números anterior i posterior i els bitllets que acabin en les quatre, tres o dues últimes xifres de cada un dels tres premis, els bitllets amb la mateixa terminació que el premi gran tindran dret al reintegrament.

Al web de Loteria de Catalunya hi ha un localitzador per poder saber on s'han venut els números agraciats.

La nova loteria catalana té previst vendre en aquests dies els 10 milions d’euros restants per assolir els 30 milions previstos en aquesta primera edició del sorteig, que destinarà els seus beneficis a projectes per la infància a Catalunya.

En els anys vinents s’espera poder competir amb la resta de loteries, encara que no es preveu provocar una baixada en les vendes de la Loteria Nacional, ja que el sorteig estatal comercialitza uns 400 milions d’euros a Catalunya en comparació amb els 30 milions de La Grossa de Cap d'Any.

Afegeix un comentari nou