El web del servei CoopFunding es renova i millora

Ravalnet
 Font:
Font:
 Font:
Font:

El web del servei CoopFunding es renova i millora

Ravalnet

Resum: 

Aquesta plataforma de cofinançament cooperatiu, autogestionada i sense comissions per promoure projectes cooperatius i autogestionats aprofita també per estrenar logotip.

CoopFunding és una iniciativa de la Cooperativa Integral Catalana (CIC) i de la Cooperativa d'Autofinançament Social en Xarxa (CASX), que van voler diferenciar el seu projecte de la resta de plataformes de crowdfunding donant més flexibilitat d'opcions i sense cobrar comissions.

La nova versió, la 1.0, incorpora un disseny responsiu per poder navegar també des de dispositius mòbils, navegació segura amb el servidor i una millora en la usabilitat per navegar a les campanyes.

A aquestes millores s'hi sumen d'altres internes que fan referència a l’actualització a l'última versió de la plataforma de Wordpress, així com les que tenen a veure amb la seguretat en l’enviament de missatges de correu i en les eines per facilitar la gestió de la plataforma, etc.

En la nova versió de la plataforma s'ha posat també en funcionament un nou servei per pagar amb targeta de crèdit a les campanyes a FairBill.com, una passarel·la ètica de pagaments del banc BetaBank, creat per la cooperativa BetaCoop de Leipzig, a Alemanya. Aquest substitueix l'anterior que va ser aturat per problemes tècnics.

Els impulsors de la plataforma recomanen, però, fer servir els sistemes de pagament manuals amb comissió zero, ja que amb ells es poden fer aportacions amb moneda social, criptomonedes, en metàl·lic o per transferència bancària.

Afegeix un comentari nou