El lliurament dels Premis Piñol de foment de l'ocupació tindrà lloc el 30 de novembre

Associació per a Joves Teb
 Font:
Font:
 Font:
Font:

El lliurament dels Premis Piñol de foment de l'ocupació tindrà lloc el 30 de novembre

Associació per a Joves Teb

Resum: 

El termini per presentar les candidatures per participar en la convocatòria d'enguany, que ja és la dinovena edició, va finalitzar el dia 30 de setembre.

Els Premis Josep Mª Piñol al Foment de l’Ocupació estan convocats per Acció Solidària Contra l’Atur (ASCA) amb l'objectiu de reconèixer la innovació i la trajectòria d’entitats i empreses que treballen per crear i consolidar ocupació.

El jurat farà pública la seva decisió durant l’acte de lliurament dels premis que tindrà lloc el dimecres 30 de novembre, a les 19:00 hores, al Palau Macaya de l’Obra Social “la Caixa”, al passeig de Sant Joan, 108, de Barcelona.

Amb aquests premis es ret homenatge a Josep Mª Piñol, membre fundacional d’ASCA.

Atorguen dos premis dotats amb 10.000 euros. Les entitats que s'hi han presentat ho han fet en alguna de les seves dues categories, que són: Projectes innovadors contra l’atur i Millor trajectòria per l’ocupació laboral.

L'any 2015 van ser premiades l'entitat cooperativa L’Olivera, que va rebre el premi a la trajectòria, i Espigoladors, pel seu projecte "Im-perfect", en la categoria de projectes innovadors. Trobarsà més informació sobre edicions anteriors a partir d'aquest enllaç.

Afegeix un comentari nou