Fundesplai recapta 20.000 euros al 3r Sopar Solidari

Suport Tercer Sector – Econòmic
Autor/a: 
Júlia Hinojo
És la tercera edició del sopar solidari que organitza la Fundació Catalana de l'Esplai cada any.  Font: Fundesplai
És la tercera edició del sopar solidari que organitza la Fundació Catalana de l'Esplai cada any. Font: Fundesplai.

Fundesplai recapta 20.000 euros al 3r Sopar Solidari

Autor/a: 
Júlia Hinojo
Suport Tercer Sector – Econòmic

Resum: 

Els fons es destinaran a ajuts i beques per a menjadors, colònies, activitats de lleure i reforç escolar per a infants en situació de vulnerabilitat.

Fundesplai ha recaptat prop de 20.000 euros al 3r Sopar Solidari de l’entitat. Unes 150 persones van assistir a l’acte aquest dilluns 10 de desembre, que comptava amb la col·laboració de la restauradora de prestigi Ada Parellada.

Cada comensal va aportar un mínim de 100 euros a la causa, que s’emmarca en la campanya ‘Prenem partit per la infància’. Els diners recaptats serviran per atorgar ajuts i beques per a menjadors, colònies, activitats de lleure i reforç escolar per a infants en situació vulnerable.

Abans del sopar, diverses persones van oferir un discurs per recalcar la importància d’impulsar i col·laborar amb iniciatives com les de la Fundació, que treballa per donar oportunitats als nens i les nenes que ho tenen més difícil. La vulnerabilitat no només ve donada per les dificultats econòmiques de les famílies sinó també per d’altres factors.

Un pare va agafar el micròfon per explicar la situació del seu fill, que va en cadira de rodes. Només pel fet que necessita un monitor exclusivament per a ell, les colònies se li encareixen fins al punt d’haver de pagar 1.000 euros més que la resta dels seus companys i companyes. D’aquesta manera, molts/es queden al marge d’aquestes activitats, que haurien de ser accessibles per a qualsevol infant, segons va reivindicar el testimoni.

Afegeix un comentari nou