Ja està en marxa el baròmetre de les cooperatives

Colectic
Aquesta és la sisena edició del Baròmetre. Font: ijeab
Aquesta és la sisena edició del Baròmetre. Font: ijeab

Ja està en marxa el baròmetre de les cooperatives

Colectic

Resum: 

El Baròmetre Cooperatiu és una enquesta adreçada a les cooperatives de treball per recollir informació sobre el sector. En l'edició del 2019 s'ha condensat per fer-la més lleugera i facilitar les respostes.

La Federació de Cooperatives de Treball de Catalunya impulsa cada any el Baròmetre Cooperatiu, una recerca sobre les cooperatives de treball que es troben sota el seu paraigua. Ajuda a conèixer les seves fortaleses i mancances i a disposar de dades reals per entendre la dimensió del cooperativisme.

El Baròmetre Cooperatiu contribueixen també a detectar canvis i tendències al sector de l'economia social i solidària, i a la vegada ajuda a desenvolupar programes i accions específiques per part de la Federacióper donar suport a les cooperatives federades.

Per participar a la sisena edició del Baròmetre Cooperatiu s'ha de respondre l'enquesta, i per poder accedir-hi és necessari utilitzar el NIF de la cooperativa amb la lletra majúscula. Estarà activa fins al 20 de setembre.

Pots consultar el Baròmetre de 2018 amb dades referents a 2017. Entre d'altres conclusions, el document constata que les cooperatives continuen sent paritàries i participatives, que aposten per la formació i la cooperació entre elles, i que durant el període estudiat van augmentar la seva facturació, així com la capacitat per crear llocs de treball.

Afegeix un comentari nou