Jornada empresarial solidària per lluitar contra la pobresa alimentària infantil

Suport Tercer Sector – Fundesplai
 Font:
Font:

Jornada empresarial solidària per lluitar contra la pobresa alimentària infantil

Suport Tercer Sector – Fundesplai

Resum: 

Creu Roja i l’Associació Catalana d’Executius, Directius i Empresaris (ACEDE) promouen aquesta trobada el 10 de juny a Barcelona per conscienciar també sobre la Responsabilitat Social Empresarial.

Amb el títol 'La gestió empresarial en època d’incertesa', aquesta jornada solidària d’assessorament empresarial tindrà lloc el dimarts 10 de juny a les instal·lacions de Creu Roja de Barcelona (C/Joan d’Àustria, 118-120).

Les empreses que hi vulguin participar hauran de fer un donatiu de 40 euros. Una part d’aquests diners es destinarà a l’Aliança Humanitària per a l’Alimentació Infantil de la Creu Roja, mentre que la resta serà per a la Fundació Futur mitjançant la contractació del càtering que se servirà durant la jornada.

A banda de contribuir a la lluita contra la pobresa infantil alimentària, aquest esdeveniment té també com a objectiu conscienciar les empreses associades a l’ACEDE sobre la Responsabilitat Social Empresarial (RSE) a través d’accions que generin un impacte positiu en la societat, l’economia i el medi ambient.

Aquesta iniciativa s’emmarca en la política de conscienciació impulsada per ACEDE sobre la necessitat d’impulsar valors de responsabilitat social corporativa i sostenibilitat econòmica i mediambiental. Amb aquesta idea s’ha signat recentment un conveni de col·laboració amb la Creu Roja.

La jornada comptarà amb diverses ponències amb assessors experts, la projecció del curtmetratge guanyador d’un Goya ‘El corredor’ i un dinar-networking on s’espera que hi participin un centenar de persones empresàries.

Afegeix un comentari nou