La Coordinadora Catalana de Fundacions augmenta en un 7% el nombre de socis i sòcies

Suport Tercer Sector – Econòmic
Autor/a: 
Dani Gallart
Aquesta dada, representa la xifra més elevada en la història de l’entitat des de la seva creació. Font: Unsplash. Font: Font: Unsplash.
Aquesta dada, representa la xifra més elevada en la història de l’entitat des de la seva creació. Font: Unsplash.
La xifra coincideix amb l’any que celebra el 40è aniversari des de la seva creació com a constitució. Font: Unsplash. Font: Font: Unsplash.
La xifra coincideix amb l’any que celebra el 40è aniversari des de la seva creació com a constitució. Font: Unsplash.

La Coordinadora Catalana de Fundacions augmenta en un 7% el nombre de socis i sòcies

Autor/a: 
Dani Gallart
Suport Tercer Sector – Econòmic

Resum: 

L’entitat ha passat de tenir 567 fundacions al 2017 a les 611 d’aquest darrer any.

La Coordinadora Catalana de Fundacions (CCF) creix un 7% respecte l'any anterior amb un total de 611 entitats. Un indicador que demostra el creixement del sector fundacional a Catalunya.

Aquesta dada, representa la xifra més elevada en la història de l’entitat des de la seva creació al 1978. La xifra coincideix amb l’any que la Coordinadora Catalana de Fundacions celebra el 40è aniversari de la seva creació com a constitució.

La CCF, és l'única institució de segon nivell del sector fundacional arreu de Catalunya i està presidida actualment per Pere-A. Fàbregas.

Entre els seus serveis, compta amb una borsa de treball, cursos de formació en els seus diferents àmbits i una agenda d’activitats del sector, entre d’altres.

L’organització treballa per representar, davant les administracions, els interessos de les fundacions respecte els agents polítics, econòmics, socials i d’opinió pública.

El col·lectiu compta amb diferents comissions, per tal de treballar en els camps de la cultura, l’educació, la salut, els serveis socials, la investigació i la cooperació.

Qualsevol entitat que se'n vulgui fer sòcia, ho pot fer mitjançant el seu formulari d’inscripció.

Afegeix un comentari nou