La festa solidària ‘Un Dia de Nassos’ celebra el 10è aniversari amb més de 8.000 persones

Suport Tercer Sector – Econòmic
Autor/a: 
Dani Gallart
L’entitat va convidar a tothom qui s’acostés al Tibidabo per bufar les espelmes i compartir un gran pastís de xocolata elaborat pel Xocolater de Taradell. Font: Pallapupas. Font: Font: Pallapupas.
L’entitat va convidar a tothom qui s’acostés al Tibidabo per bufar les espelmes i compartir un gran pastís de xocolata elaborat pel Xocolater de Taradell. Font: Pallapupas.
Pallapupas treballa per millorar el seu estat físic i emocional a través del teatre i l’humor. Font: Pallapupas Font: Font: Pallapupas.
L’objectiu de la festa és sensibilitzar a la societat sobre la importància d’aquesta tasca i captar fons per la causa. Font: Pallapupas.
L’objectiu de la festa és sensibilitzar a la societat sobre la importància d’aquesta tasca i captar fons per la causa. Font: Pallapupas. Font: Font: Pallapupas.
Pallapupas treballa per millorar el seu estat físic i emocional a través del teatre i l’humor. Font: Pallapupas.

La festa solidària ‘Un Dia de Nassos’ celebra el 10è aniversari amb més de 8.000 persones

Autor/a: 
Dani Gallart
Suport Tercer Sector – Econòmic

Resum: 

Amb la venda anticipada d’entrades i de marxandatge, l’ONG ha aconseguit recaptar durant el cap de setmana uns 25.000 €.

Aquest passat cap de setmana 1 i 2 de juny, Pallapupas ha celebrat el 10è aniversari d’Un Dia de Nassos als parcs del Tibidabo, Catalunya en Miniatura, Granja d’Aventura Park i Naturlandia.

Un cop l’any, els Pallapupas surten dels hospitals per sensibilitzar sobre la importància del riure en infants hospitalitzats i recaptar fons per continuar amb la seva tasca.

L’edició d’enguany ha reunit a més de 8.000 persones que han pogut gaudir de la festa als diferents parcs. Per a celebrar aquest desè aniversari, l’entitat va convidar a tothom qui s’acostés al Tibidabo per bufar les espelmes i compartir un gran pastís de xocolata elaborat pel Xocolater de Taradell.

Seguit d’una xocolatada, la festa va rememorar els millors posts del #LOLchallenge, el repte de xarxes socials que l’entitat va posar en marxa en motiu del desè aniversari.

Tal i com va dir a la festa Angie Rosales, directora i fundadora de Pallapupas, “aquest és el desè any de la celebració del projecte d’Un Dia de Nassos. Això no hauria estat possible sense vosaltres, perquè gràcies a la vostra participació, feu possible que els Pallapupas estiguin cada dia als hospitals, amb la gent que més ho necessita”.

Rosales va afegir que “gràcies a vosaltres, amics i famílies, que obriu el vostre cor, ens deixeu millorar l’estat emocional dels infants i feu que l’humor es coli dins dels hospitals”.

Amb la venda anticipada d’entrades i de marxandatge, l’ONG ha aconseguit recaptar durant el cap de setmana uns 25.000 €.

Sobre Pallapupas

Pallapupas és una organització sense ànim de lucre que va ser fundada l’any 2000 per Angie Rosales, amb l’objectiu de millorar l’estat emocional de pacients a través de l’humor, ajudant-los a créixer en l’adversitat que suposa un procés de malaltia.

Està formada per actors i actrius professionals instruïts en una metodologia assistencial i teatral pròpia.

L’organització fa riure pacients de 0 a 100 anys, arribant a més de 104.000 beneficiaris anuals a tota Catalunya, en els 13 hospitals i centres de salut en els que desenvolupa la seva tasca.

Qualsevol persona que vulgui ajudar ho pot fer col·laborant amb aportacions econòmiques, sent soci i comprant qualsevol regal solidari o bé, sent voluntaris i donant suport als esdeveniments i activitats que es fan al llarg de tot l’any. El correu per apuntar-se com a voluntari és voluntariat@pallapues.org.

Afegeix un comentari nou