La Fundación Crefat convoca el Premi Reina Sofia 2010

La Fundación Crefat convoca el Premi Reina Sofia 2010

Resum: 

La Fundación Crefat convoca la 19ª edició nacional dels Premis Reina Sofia 2010, així com la 10ª edició Iberoamericana. Aquests premis estan relacionats amb la drogodependència i amb el consum abusiu de l’alcohol.

La Fundación Crefat, creada l’any 1988, és una institució de Cruz Roja Espanyola constituïda amb l’objectiu de lluitar contra la drogodependència.
A aquesta convocatòria es poden presentar persones físiques o jurídiques amb nacionalitat espanyola o de qualsevol país iberoamericà. Els treballs que optin a aquest premi hauran de tractar obligatòriament de temes relacionats amb la problemàtica de la drogodependència, amb especial cura en el consum abusiu de l’alcohol i la gran problemàtica que pateix l’entorn familiar.

Els treballs es presentaran en les següents modalitats:

  • Premi de labor social: projectes i programes de prevenció, assistència i integració social del drogodependent.
  • Premi Mitjans de comunicació social: optaran a aquest premi els mitjans de comunicació social espanyols que durant el 2010 hagin destacat per la seva tasca informativa en el camp de la prevenció, assistència i normalització de les drogodependències.
  • Premi de prevenció en l'àmbit educatiu i comunitari: programa de prevenció en l’àmbit educatiu en els centres d’ensenyament, amb la participació de grups escolars, de pares o persones de la comunitat educativa.
  • Premi d’investigació i assaig: treballs d’investigació, estudi, tesi doctoral o assaig amb relació a la drogodependència.

Per cada modalitat es concedirà un premi de 6.000 euros.

El termini de presentació dels treballs finalitza el 31 de gener de 2011.

Etiquetes: 

Afegeix un comentari nou