La plataforma de crowdfunding social migranodearena recapta més de 1,5 milions d'€ el 2018

migranodearena.org
Autor/a: 
migranodearena.org
Resultats migranodeareana.org 2018
Resultats migranodeareana.org 2018

La plataforma de crowdfunding social migranodearena recapta més de 1,5 milions d'€ el 2018

Autor/a: 
migranodearena.org
migranodearena.org

Resum: 

El focus en la investigació mèdica i la salut, les campanyes de matchfunding, la implementació de blockchain i l'auge de l'esport amb valors marquen la trajectòria de migranodearena.org el 2018.

Gràcies a la plataforma de crowdfunding social migranodearena.org, s'ha recaptat un total de 1.536.993 € a favor d'organitzacions socials el 2018. Aquesta xifra suposa un creixement positiu del 6 % respecte l'any anterior. Les donacions, aconseguides a través dels més de 1.100 reptes solidaris, liderats per persones, empreses o per les mateixes organitzacions, s'han repartit entre 570 organitzacions socials del territori espanyol.

Un any més, les campanyes per finançar projectes de salut o línies d'investigació mèdica, així com de cooperació internacional són les que han tingut més presència a migranodearena.org. Dos grans exemples són la campanya per finançar la investigació de l'encefalopatia per KCNQ2 a favor de Sant Joan de Déu o la campanya per impulsar la investigació del càncer de mama a favor de Fundación Fero.

L'esport amb valors es consolida com una línia estratègica molt potent per a la captació de fons de les organitzacions socials i, per aquest motiu, migranodearena.org ha tancat acords de col·laboració amb grans proves com la marató de Barcelona, la marató de Sevilla , la Behobia-San Sebastian, la Powerade Non Stop, la marató de Tarragona o la Marnaton.

Aquest any, a més, migranodearena.org ha refermat la seva experiència en campanyes de matchfunding acollint tres convocatòries basades en aquesta fórmula de finançament que combina el suport ciutadà a través del finançament col·lectiu (crowdfunding) amb el suport empresarial o institucional (matchfunding).

Així mateix, fruit de l'acord de col·laboració entre migranodearena.org i el “Comité de Emergencia” (comitè que aglutina 6 de les grans ONG espanyoles que actuen davant emergències humanitàries) es va llançar, a l'octubre, una gran campanya de crowdfunding per donar suport a les víctimes del terratrèmol i del tsunami d'Indonèsia.

D'altra banda, migranodearena.org ha estat, per quart any consecutiu, la plataforma de crowdfunding oficial de la campanya global de solidaritat Giving Tuesday. Aquest any, la novetat ha estat la implementació de tecnologia blockchain per certificar les donacions relatives a aquesta campanya. Es tracta d'un important avanç en la implantació i ús d'una tecnologia que aporta innovació, transparència i fiabilitat a les gestions del tercer sector.

Afegeix un comentari nou