La segona edició del Share Festival tanca amb més de 40.000 accions solidàries

Suport Tercer Sector – Econòmic
Autor/a: 
Dani Gallart
Aquestes accions solidàries han permès, entre d'altres, enviar més de 20.000 vacunes, alimentar 3.000 infants i finançar l'escolarització de 1.500 infants. Font: Suport Associatiu. Font: Font: Suport Associatiu.
Aquestes accions solidàries han permès, entre d'altres, enviar més de 20.000 vacunes, alimentar 3.000 infants i finançar l'escolarització de 1.500 infants. Font: Suport Associatiu.
Alguns dels artistes del festival van ser Carlos Sadness, Nil Moliner i Alfred Garcia. Font: Suport Associatiu. Font: Font: Suport Associatiu.
Alguns dels artistes del festival van ser Carlos Sadness, Nil Moliner i Alfred Garcia. Font: Suport Associatiu.
El festival va néixer amb l’objectiu de transmetre el missatge que 'el millor camí cap a la felicitat és compartir'.  Font: Font: Suport Associatiu.
El festival va néixer amb l’objectiu de transmetre el missatge que 'el millor camí cap a la felicitat és compartir'. Font: Suport Associatiu.

La segona edició del Share Festival tanca amb més de 40.000 accions solidàries

Autor/a: 
Dani Gallart
Suport Tercer Sector – Econòmic

Resum: 

Un total de 9.000 persones s’han apropat aquest darrer cap de setmana al Poble Espanyol per gaudir de la música d’artistes com Becky G, C Tangana, Alfred Garcia i Carlos Sadness.

Aquest passat cap de setmana, el Poble Espanyol ha acollit la segona edició del Share Festival. Becky G, C. Tangana, Lola Indigo i Don Patricio van obrir el festival el divendres amb un dia dedicat a la música urbana, mentre que Alfred García, Nil Moliner, Carlos Sadness i el raper Rayden van tancar el festival dissabte amb un segon dia més pop-rock i festiu.

Durant les setmanes prèvies al festival i en el seu transcurs, Share Festival ha realitzat més de 40.000 accions solidàries a través del seu web i app. Aquestes accions solidàries han permès, entre moltes altres coses, enviar més de 20.000 vacunes, alimentar 3.000 infants i finançar l'escolarització de 1.500 infants que viuen en camps de refugiats.

També s’ha aconseguit plantar 2 boscos i mantenir més de 3.000 arbres per lluitar contra els efectes del canvi climàtic, signar més de 4.000 peticions solidàries i compartir més de 4.000 vídeos solidaris. Tot i que el festival ja ha acabat, el públic pot seguir fent accions solidàries a través de l'app.

Al festival, a més de les actuacions dels artistes, han estat presents amb el seu estand les ONGs Creu Roja, Proactiva Open Arms, ACNUR, Jane Goodall Institute i Fundació Ivan Mañero.

També s'ha realitzat una recollida d'aliments pels infants de Guinea Bissau, Bumble finançarà 15.000 vacunes contra el tètanus i Tik Tok ha donat 1 euro a Metges sense Fronteres per cada nou perfil creat en la seva aplicació.

El festival tanca la seva segona edició amb més de 9.000 assistents, el que representa el 90% de l’ocupació i superant la xifra de l'any passat. El divendres 28 de juny es van esgotar les entrades una setmana abans del festival. Aquestes xifres animen al festival a seguir millorant, tant en nombre d'assistents com en accions solidàries en una següent edició el 2020.

Share Festival

El festival va néixer l’any passat amb l’objectiu de transmetre el missatge que 'el millor camí cap a la felicitat és compartir'. Per això, proposa un conjunt d’accions solidàries als seus assistents.

En l'aplicació i al web del festival s'han proposat diversos reptes solidaris amb temàtiques com el canvi climàtic, la igualtat de gènere, els drets humans, l'educació i la fi de la pobresa extrema. Aquestes accions han inclòs enviar tweets, compartir continguts a Facebook, signar peticions en línia o escanejar codis QR, entre d’altres.

Les accions han estat conjuntament organitzades amb Acció contra la Fam, ACNUR, Amnistia Internacional, Auara, Change.org, Common Goal, CiviClub, Creu Roja, Greenpeace, Imagine All the People, Jane Goodall Institute, Metges sense fornteras, Proactiva Open Arms, Fundació Ivan Mañero, Tik Tok, Bumble i Teaming.

Afegeix un comentari nou