L’Arbre dels Petits Valents

Autor/a: 
Marta Quiroga Pons
 Font:
Font:
 Font:
Font:

L’Arbre dels Petits Valents

Autor/a: 
Marta Quiroga Pons

Resum: 

Sant Joan de Déu ha demanat col·laboració a les farmàcies per recaptar fons per a la construcció d’un hospital de dia per als infants que han de rebre tractaments greus i no requereixen hospitalització.

El passat dissabte 27 de setembre es va celebrar la 4ª Festa dels Amics de l'Hospital Sant Joan de Déu, que va tenir lloc al Palau Robert, on es va presentar la campanya anomenada l’Arbre dels Petits Valents, que aquest any anirà destinada a aconseguir els fons que falten per acabar el nou hospital de dia que estarà ambientat en un bosc.

Aquest projecte s’ha fet en col·laboració amb el Consell de Col·legis Farmacèutics de Catalunya, que col·laboraran amb la campanya venent capsetes de caramels amb l’objectiu de recaptar els 600.000 euros que calen.
Des de l’Hospital Sant Joan de Déu han produït aquestes capsetes de caramels, que anomenen els fruits de l’arbre dels petits valents per tal que els ciutadans puguin adquirir-les a través de les farmàcies i fer així la seva contribució a què la nova instal·lació sigui una realitat.

Les capsetes es posen a la venda dijous, 2 d’octubre, a les més de 3.200 farmàcies de Catalunya que s’han sumat a la campanya, a un preu de 2,5 euros.

Comentaris

Ajudarem tant com podrem! Ànims, valents!

Afegeix un comentari nou