L’Hospitalet de Llobregat acull la primera Fira d’Economia Social

Ravalnet
Autor/a: 
Marta Rius
Cartell FESLH 2019 Font: XES L'Hospitalet
Cartell FESLH 2019 Font: XES L'Hospitalet

L’Hospitalet de Llobregat acull la primera Fira d’Economia Social

Autor/a: 
Marta Rius
Ravalnet

Resum: 

La XES L’Hospitalet i El Trajín organitzen la FES L'H el 4 d’octubre al Mercat Municipal de La Florida.

Posar la vida al centre en el model de relació, producció i consum de L'Hospitalet de Llobregat. Aquest és l'objectiu de la primera edició de la Fira d’Economia Social de L’Hospitalet de Llobregat (FES L’H).

El Mercat Municipal de La Florida es convertirà el 4 d'octubre, en l'espai d'acollida d'iniciatives econòmiques del territori, entorn a productes i serveis que responen als principis de l’Economia Social i Solidària en diversos sectors.

Des de les propostes més incipients fins a les més consolidades, les expositores de l'esdeveniment organitzat des de la XES L’Hospitalet, en col·laboració amb El Trajín, seran l'aparador de xerrades, tallers, activitats infantils, gastronomia i música.

Les inscripcions per a les expositores ja estan obertes i les inscripcions es poden formalitzar gratuïtament omplint aquest formulari fins al 15 de setembre.

Si sou de l’Economia Social i Solidària i voleu participar-hi, donareu suport a començar amb empenta aquesta primera edició de la FES L’H.

El programa complet s'està enllestint i es podrà consultar properament al web de la XES. Per a més informació, podeu contactar amb l’organització escrivint a XES L’Hospitalet (hospitalet@xes.cat).

El Mercat de la Florida, que acollirà la FES L’H, és el lloc on la xarxa local de la XES a L’Hospitalet ha estat treballant posar sobre la taula la necessitat d’un Mercat Social i Popular que s’obri a les comunitats migrants del territori. Ho ha fet a través del projecte “El Trajín”, de La Fundició.

La XES organitza, el mateix mes, del 25 al 27 d'octubre, la vuitena edició de la Fira d'Economia Solidària de Catalunya, la FESC, a la Fàbrica Fabra i Coats, sota el lema "L'economia ha caniat. I tu, a què aspires'".

Afegeix un comentari nou