L’Urban Display recapta més de 3.000 € pels infants amb dèficit de merosina

Suport Tercer Sector – Econòmic
Autor/a: 
Dani Gallart
L’edició d’enguany, ha destinat els més de 3.000 € dels ingressos de les inscripcions de la categoria Premium a l’entitat ImpulsaT.  Font: Font: Unsplash.
L’edició d’enguany ha destinat els més de 3.000 € dels ingressos a l’entitat ImpulsaT. Font: Unsplash.
El campionat s’ha celebrat al Tarraco Arena amb un assistència superior a les 5.000 persones. Font: Urban Display. Font: Font: Urban Display.
El campionat s’ha celebrat al Tarraco Arena amb un assistència superior a les 5.000 persones. Font: Urban Display.
El campionat ha comptat amb la participació de més de 500 ballarins i ballarines. Font: Unsplash. Font: Font: Unsplash.
La competició ha comptat amb la participació de més de 500 ballarins i ballarines. Font: Unsplash.

L’Urban Display recapta més de 3.000 € pels infants amb dèficit de merosina

Autor/a: 
Dani Gallart
Suport Tercer Sector – Econòmic

Resum: 

El campionat ha tingut una assistència superior a les 5.000 persones amb més de 3.600 ballarins i ballarines.

Aquest passat cap de setmana s’ha celebrat la 23a edició de l'Urban Display, Campionat d’Espanya Irene Pallarès.

Com cada any, l’Urban Dance Factory ha recaptat fons per una organització o entitat sense ànim de lucre. L’organització ja col·labora habitualment amb entitats com Fundesplai o l’Associació de Veïns de Sants, barri on té la seva seu.

L’edició d’enguany ha destinat els més de 3.000 € dels ingressos de les inscripcions de la categoria Premium a l’entitat ImpulsaT.

ImpulsaT és l’associació oficial espanyola per la cura dels infants amb dèficit de Merosina. L’entitat, formada per familiars, metges, científics i amics afectats per aquesta malaltia de distròfia muscular congènita, uneix totes les seves energies i esforços per fer possible que infants i adults puguin viure millor.

El seu objectiu és promoure i finançar línies d’investigació que puguin contribuir al desenvolupament del tractament per la cura de la malaltia.

La competició ha congregat a centenars de ballarins i ballarines que han participat en un campionat que promou valors com el treball en equip, el companyerisme, l’esforç i la solidaritat.

Aquest any, el campionat s’ha celebrat al Tarraco Arena de Tarragona, amb la participació de més de 3.600 ballarins i ballarines de diverses edats i amb un assistència superior a les 5.000 persones.

L’equip del jurat ha estat format per prestigiosos/es ballarins/es i coreògrafs/es internacionals com Jun Quemado, Flaminia Genoses, Chis Martin, P. Lock, Isidro Rafael, Chris Martin i Shay Latukolan.

Afegeix un comentari nou