'MarESSmejant', la nova campanya de l’Ateneu Cooperatiu del Maresme

Suport Tercer Sector
Autor/a: 
Maria Roda
 Font: Coop Maresme
Coop Maresme té la seu a l’Edifici Cafè de Mar de Mataró. Font: Coop Maresme.
 Font: Coop Maresme
L’Ateneu Cooperatiu té punts informatius al Centre Innova de Pineda de Mar, l’Esberla de Vilassar de Mar, Ca la Cartera a Premià de Mar i la Casa del Marquès del Masnou. Font: Coop Maresme.

'MarESSmejant', la nova campanya de l’Ateneu Cooperatiu del Maresme

Autor/a: 
Maria Roda
Suport Tercer Sector

Resum: 

Coop Maresme llença una acció comunicativa per donar a conèixer la feina de l’entitat.

Coop Maresme, l’Ateneu Cooperatiu del Maresme, fa “d’antena i altaveu”, com ells mateixos es defineixen, de més de 20 projectes cooperatius de la comarca que treballen amb els valors de l’economia social i solidària. Amb l’objectiu de donar a conèixer la seva tasca i els serveis que ofereixen, acaben de llençar una campanya comunicativa.

MarESSmejant, un joc de paraules que deixa clara la intenció de l’acció de difusió, “pretén acostar als maresmencs i maresmenques la feina de Coop Maresme i així ampliar els públics fora de la mateixa economia social i solidària i arribar fins a persones que no coneixen aquest món”, explica Sara Montesinos, de l’Agència Talaia, cooperativa que forma part de Coop Maresme.

La campanya MarESSmejant compta amb cartells distribuïts pels municipis on s’expliquen els eixos principals donant resposta a les 5 W (què, qui, com, on, per què?). A l'àmbit digital, l'acció comunicativa realitzada ha estat la difusió d'una nota de premsa que "s'ha publicat en el nou diari comarcal de l'economia social i solidària", comenta Montesinos.

Les entitats promotores de Coop Maresme són l’Esberla, Fundació Unió de Cooperadors de Mataró, Clack, Musicoop, Agència Talaia, Folk you, Fundació El Maresme, Facto Cooperativa, Hobest, Tuataramente, TecnoCampus i CEO del Maresme.

Una comarca en moviment

El Maresme és una comarca amb un ampli teixit associatiu. Des de fa uns anys, l’economia social i solidària marca el rumb de moltes de les entitats noves que es creen als seus municipis.

“Coop Maresme aporta accés a serveis i formació amb l'objectiu de sensibilitzar, formar i acompanyar nous projectes econòmics, socials i culturals que puguin sorgir”, comenta Montesinos, de l’Agència Talaia, els creadors de la nova campanya de Coop Maresme. Les entitats adherides a l’ateneu comarcal tenen “també la seva pròpia xarxa als seus barris i municipis”, sentencia Montesinos.

Coop Maresme és un dels catorze ateneus cooperatius distribuïts arreu del territori. Els Ateneus Cooperatius de Catalunya són un servei públic en el marc del Programa d’Economia Social, format per més de 120 organitzacions públiques i privades amb una gran experiència en l’àmbit de l’economia cooperativa, social i solidària (ESS).

Afegeix un comentari nou