Més que un regal!

 Font:
Font:
 Font:
Font:

Més que un regal!

Resum: 

Intermón Oxfam torna a llençar la campanya “Més que un regal”, obsequis que més que un regal físic és una ajuda econòmica als països en vies de desenvolupament.

Les ONG animen els ciutadans a convertir-se, per Nadal, en els Reis Mags dels països del sud amb la compra de regals solidaris. Intermón Oxfam ha creat un catàleg amb regals que van des dels 6 fins als 3.000 euros.

Els regals no són tant un regal físic, sinó una contribució econòmica per a la realització dels diversos projectes que es porten a terme a països en vies de desenvolupament. Un dels regals a destacar aquest any és la targeta “Els Tres Reis Mags” amb un import de 26 euros, en la qual surt la imatge d’un pollastre, una cabra i un cobai, simbolitzant els tres reis que viatgen als països del sud.

Roser Claramunt, responsable de captació de fons privats d’Intermón Oxfam, ha declarat que “els diners dels regal no es destinaran a un projecte en concret, sinó que es tracta de crear una mena de fons comú”.

Las compres es poden realitzar per Internet, per telèfon o a les botigues, i es pot comprar des de dos cobais, a material didàctic, i fins i tot un pou d’aigua, tot simbolitzat en les targetes-adhesius.

Amb la recaptació d’aquestes vendes es posarà en marxa, entre altres projectes, un programa perquè arribi l’aigua potable a més de 60.000 persones, material educatiu per les escoles, prevenció de la malària i la millora de les condicions de vida de les persones dels països del sud.

Aquesta campanya està dirigida tant a particulars com a empreses i no finalitzarà el 6 de gener, sinó que continuarà tot l’any.

Llegir més.

Etiquetes: 

Afegeix un comentari nou