Nova Seu Electrònica de l’Agència Tributària

 Font:
Font:

Nova Seu Electrònica de l’Agència Tributària

Resum: 

El passat 30 de desembre, l’Agència Tributària va publicar la nova Seu electrònica, substituint l’antiga Oficina Virtual

A la nova Seu Electrònica es requereixen identificació o autenticació per part dels ciutadans o de l’administració, dotada de condicions especials d’identificació, seguretat i responsabilitat. La nova Seu Electrònica, garanteix una informació veraç i actualitzada.
Per millorar els serveis que l’Agència Tributària ofereix als contribuents, ha posat en funcionament un servei anomenat “Mis Expedientes” a través del qual els contribuents podran conèixer l’estat de tramitació dels seus expedients, sempre que la tramitació electrònica s’hagi iniciat amb posterioritat al 01/01/2010. Provisionalment l’Agencia Tributària mantindrà un enllaç amb l’antiga Oficina Virtual, encara que amb el temps desapareixerà.
Per accedir a la nova Seu Electrònica de l’Agencia Tributaria, es necessari descarregar i instal•lar els certificats emesos per la FNMT.
A més d’aquesta novetat, l’Agència Tributària ja te disponible el portal d'informació de les declaracions informatives de l'exercici 2009.

Llegir mes

Afegeix un comentari nou