Obert per vacances

Autor/a: 
Maite Torrents
 Font:
Font:

Obert per vacances

Autor/a: 
Maite Torrents

Resum: 

Comença l’estiu i un any més l’Escola d’Estiu del Voluntariat ja té preparats més de 30 cursos gratuïts per a entitats de voluntariat i Tercer sector a tot Catalunya.

L’Escola d’Estiu del Voluntariat està organitzada pel Departament de Benestar Social i Família amb cursos, tant presencials com en-línia i que s’impartiran aquest estiu a tot Catalunya per escoles del Pla de formació del voluntariat de Catalunya i altres entitats especialitzades.

Els cursos, que s’impartiran durant els mesos de juliol i setembre, són gratuïts i estan dirigits a persones que formin part d’entitats del voluntariat i del Tercer sector en general.

El Centre d’Estudis de l’Esplai i Suport Associatiu col•laboren amb l’Escola d’Estiu del Voluntariat amb una àmplia oferta formativa, tant en el camp del lleure com en temes tan importants per a les entitats com la gestió, la transparència o la captació de fons.

Cursos de gestió econòmica de les entitats:

Captació de fons a les entitats de voluntariat
Inici: 4 de juliol
Inscripcions

Eines per a la transparència de la gestió econòmica de les entitats
Inici: 19 de setembre
Inscripcions

La data límit d'inscripció és el 18 de juny per als cursos que comencen el 4 de juliol i el 23 de juliol per als cursos que comencen el 19 de setembre.

Per a més informació sobre els cursos us podeu adreçar a Suport Associatiu, trucant al 93 474 74 50 o escriure a info@suport.org

Afegeix un comentari nou