Obertes les inscripcions a la 8a Setmana de la Responsabilitat Social

Suport Tercer Sector – Fundesplai
 Font: Ingenieria Social
Font: Ingenieria Social
 Font: Ingeniería Social
Taula rodona de la 7a Setmana de la Responsabilitat Social.

Obertes les inscripcions a la 8a Setmana de la Responsabilitat Social

Suport Tercer Sector – Fundesplai

Resum: 

Del 14 al 18 de novembre, s’organitza a Barcelona una nova edició d’aquest esdeveniment que, per primer cop, també se celebrarà a València durant el mes d’octubre.

Un any més, la Setmana de la Responsabilitat Social vol promoure l’intercanvi d’experiències i bones pràctiques en aquest àmbit i contribuir a què entitats, empreses i administracions apliquin aquesta estratègia en la seva gestió.

Ingeniería Social i l’Associació +Responsable organitzen aquesta trobada que enguany comptarà amb dues edicions: una a València, del 23 al 27 d’octubre, i una altra a Barcelona, del 14 al 18 de novembre.
En el marc de la Setmana estan previstes taules rodones de reflexió i debat, conferències sobre bones pràctiques, jornades de portes obertes per part d’organitzacions i empreses, i tallers de sensibilització per a grans i joves sobre qüestions com el consum responsable o el reciclatge. A més, en el marc de la setmana organitzada a Barcelona, també s’habilitarà el 14 de novembre un espai de networking i una Fira sobre Responsabilitat Social Corporativa.

L’assistència a les activitats és gratuïta, però cal inscriure’s-hi prèviament a través del formulari de la pàgina web.

Concurs ‘Tot comença amb tu’

Una altra de les novetats d’aquest any és la convocatòria del concurs Tot comença amb tu per triar les millors pràctiques de responsabilitat social en els àmbits social, econòmic i ambiental impulsades per organitzacions i empreses.

Les propostes guanyadores es presentaran durant la celebració de l’esdeveniment a Barcelona i València i disposaran d’un estand gratuït a la Fira organitzada a la capital catalana.

Afegeix un comentari nou