Pallapupas celebra el 10è aniversari d’Un Dia de Nassos amb festa d’aniversari i xocolatada popular

Suport Tercer Sector – Econòmic
Autor/a: 
Dani Gallart
L’any passat, es van arribar a vendre prop de 8.000 entrades. Font: Pallapupas. Font: Font: Pallapupas.
L’any passat, es van arribar a vendre prop de 8.000 entrades. Font: Pallapupas.
Les xarxes socials s’afegeixen a la celebració amb el particular repte #LOLchallenge. Font: Pallapupas. Font: Font: Pallapupas.
Les xarxes socials s’afegeixen a la celebració amb el particular repte #LOLchallenge. Font: Pallapupas.
L’objectiu de la festa és sensibilitzar a la societat sobre la importància d’aquesta tasca i captar fons per la causa. Font: Unsplash. Font: Font: Pallapupas.
L’objectiu de la festa és sensibilitzar a la societat sobre la importància d’aquesta tasca i captar fons per la causa. Font: Pallapupas.
Cada 6 minuts, un infant ingressa a un hospital de Catalunya. Font: Pallapupas. Font: Font: Pallapupas.
Cada 6 minuts, un infant ingressa a un hospital de Catalunya. Font: Pallapupas.
Pallapupas treballa per millorar el seu estat físic i emocional a través del teatre i l’humor. Font: Unsplash. Font: Font: Pallapupas.
Pallapupas treballa per millorar el seu estat físic i emocional a través del teatre i l’humor. Font: Pallapupas.

Pallapupas celebra el 10è aniversari d’Un Dia de Nassos amb festa d’aniversari i xocolatada popular

Autor/a: 
Dani Gallart
Suport Tercer Sector – Econòmic

Resum: 

La festa serà l’1 i el 2 de juny i tindrà lloc als parcs del Tibidabo, Catalunya en Miniatura, Granja d’Aventura Park i Naturlandia.

El proper dissabte i diumenge 1 i 2 de juny, Pallapupas celebra el 10è aniversari d’Un Dia de Nassos.

Cada 6 minuts, un infant ingressa a un hospital de Catalunya. Pallapupas treballa per millorar el seu estat físic i emocional a través del teatre i l’humor.

L’objectiu de la festa és sensibilitzar la societat sobre la importància d’aquesta tasca i captar fons per la causa.

Durant el cap de setmana de l’1 i el 2 de juny, Tibidabo, Catalunya en Miniatura, Granja d’Aventura Park i Naturlandia participen oferint entrades a meitat de preu.

Per celebrar aquests 10 anys, durant els quals s’hi han sumat prop de 100.000 persones, els pallapupas conviden tothom a assistir a la festa d’aniversari, on es bufaran les espelmes del pastís i s'oferirà una xocolatada popular a la plaça dels somnis del Tibidabo.

Yolanda Portero, directora de comunicació de Pallapupas, explica que la festa “ajuda a entendre que el riure és molt necessari en situacions d’adversitat i sobretot perquè és la manera perquè hi hagin pallapupes als hospitals. Sense l’impuls econòmic de la festa no seria possible”.

L’any passat, es van arribar a vendre prop de 8.000 entrades entre tots els parcs. Les entrades pel 10è aniversari d’Un Dia de Nassos ja es poden adquirir, únicament i de forma anticipada, a través de la web de Pallapupas.

#LOLchallenge: uneix-te al repte a les xarxes socials

Les xarxes socials s’afegeixen a la celebració amb el particular repte #LOLchallenge. L’objectiu és provar els beneficis de l’humor rient i fent riure.

Per portar a terme el repte, s’ha de compartir a les xarxes alguna cosa #LOL protagonitzada per l’usuari/a, com una foto divertida, un acudit o una broma, amb un nas de pallasso, mencionant a @pallapupas i etiquetant amb el hashtag #LOLchallenge.

Finalment, s’ha de convidar un amic o amiga perquè accepti el repte. La publicació amb més #LOL rebrà 10 entrades per a Port Aventura.

Diversos hospitals com l’Hospital de Sant Pau, l’Hospital del Mar, l’Hospital de Manresa i l’Hospital del Parc Taulí també participaran en el repte, oferint la setmana del 17 de maig fotomatón, atrezzo i photocall.

L’hospital que més #LOLchallenge faci s’emportarà el títol d’hospital més LOL per la universitat de Pallapupas i una festa LOL.

Pràcticament 20 anys fent riure

Pallapupas és una organització sense ànim de lucre que va ser fundada l’any 2000 per Angie Rosales, amb l’objectiu de millorar l’estat emocional de pacients a través de l’humor, ajudant-los a créixer en l’adversitat que suposa un procés de malaltia.

Està formada per actors i actrius professionals instruïts en una metodologia assistencial i teatral pròpia.

L’organització fa riure pacients de 0 a 100 anys, arribant a més de 104.000 beneficiaris anuals a tota Catalunya, en els 13 hospitals i centres de salut en els que desenvolupa la seva tasca.

Qualsevol persona que vulgui ajudar ho pot fer col·laborant amb aportacions econòmiques, sent soci i comprant qualsevol regal solidari, o bé, sent voluntària i donant suport als esdeveniments i activitats que es fan al llarg de tot l’any. El correu per participar-hi és voluntariat@pallapues.org.

Afegeix un comentari nou