Polseres Candeles: nou record de recaptació

Suport Tercer Sector – Econòmic
Autor/a: 
Noe Alvarez
 Font:
Font:
 Font:
Font:

Polseres Candeles: nou record de recaptació

Autor/a: 
Noe Alvarez
Suport Tercer Sector – Econòmic

Resum: 

Durant el 2015 Polseres Candeles ha recaptat 329.000 euros, que aniran destinats a la investigació del càncer infantil a l’Hospital Sant Joan de Déu de Barcelona.

El projecte solidari de Polseres Candeles va començar l’any 2013, i en el 2014 ja es van recaptar 300.000 euros. El preu de les Polseres Candeles és de 3 euros, i si porten algun tipus de decoració, és de 5 euros.

Una tarda, la Carme, voluntària de l’Hospital Sant Joan de Déu de Barcelona, va ensenyar a la Candela, una nena en tractament de leucèmia que estava ingressada a la 8a planta de l’hospital, a fer polseres amb fils.

La Candela va començar a fer les polseres pels seus metges, infermeres i els seus amics, i durant l'estiu va ensenyar a fer-les a les seves amigues, la Mariona i la Daniela. Aquestes dues amigues van decidir anomenar-les Polseres Candeles i van passar l’estiu fent polseres i van decidir vendre-les. Els diners recaptats els van donar a l’Hospital Sant Joan de Déu per a la investigació del càncer infantil.

Aquest projecte va sortir fora de l’hospital i des de llavors escoles, entitats, casals i voluntaris han fet Candeles amb la fi de recaptar fons per avançar en la investigació del càncer infantil, donar a conèixer la problemàtica d’aquesta malaltia i les tasques que es realitzen al laboratori d’investigació del càncer infantil de l’Hospital Sant Joan de Déu de Barcelona.

Afegeix un comentari nou