'Posa-hi color!' La iniciativa per pintar els habitatges de persones sense llar

Suport Tercer Sector - Econòmic
Autor/a: 
Dani Gallart
L’objectiu és reformar i pintar els habitatges de l’entitat on viuen les persones sense llar. Font: Unsplash. Font: Font: Unsplash.
L’objectiu és reformar i pintar els habitatges de l’entitat on viuen les persones sense llar. Font: Unsplash.
L'entitat pretén recaptar un total de 5.000€. Font: Arrels Sant Ignasi. Font: Font: Arrels Sant Ignasi.
L'entitat pretén recaptar un total de 5.000€. Font: Arrels Sant Ignasi.

'Posa-hi color!' La iniciativa per pintar els habitatges de persones sense llar

Autor/a: 
Dani Gallart
Suport Tercer Sector - Econòmic

Resum: 

Arrels Sant Ignasi es proposa recaptar 5.000€ abans de cap d’any per pintar i reformar els seus sis habitatges de suport a les persones sense llar.

Arrels Sant Ignasi ha engegat la campanya de micromecenatge ‘Posa-hi color!’. La iniciativa es troba al portal migranodearena i l’objectiu principal és reformar i pintar els habitatges de l’entitat on viuen les persones sense llar.

Fins ara ja porten recaptats més de 600€, però es pretén arribar als 5.000€ abans de cap d’any, per pintar els 6 habitatges amb els que compten, amb un total de 17 places.

L’entitat ja fa 25 anys que acull i acompanya persones en situació de sense llar perquè puguin redescobrir la seva dignitat i refer la seva vida de la manera més autònoma possible.

A més, des de l’any 2010, Arrels Sant Ignasi disposa d’un programa de suport d’alimentació per a persones i famílies en situació de vulnerabilitat en el que han atès més de 10.000 persones.

La donació de cada persona pot arribar a tenir un benefici fiscal del 75% de la quantitat donada.

Arrels Sant Ignasi

Arrels Sant Ignasi neix amb l’objectiu d’acollir i acompanyar a les persones en situació de sense llar. Aquesta missió és possible gràcies als 6 programes d’atenció dels que disposa: Arrels Centre Obert, Arrels Servei d’Aliments ‘La Botigueta’, Arrels Reducció de Danys, Arrels Reinserció, Arrels Acompanyament i Arrels Unitat Dependent.

El disseny d’atenció es treballa mitjançant un itinerari amb diversos programes i diversos serveis, en el qual la persona pot situar-se en qualsevol punt i trobar suports per anar avançant mitjançant diferents baules segons el seu moment, desig i possibilitat.

La clau d’aquest disseny és que sigui molt flexible, personalitzat, pacient i creatiu, perquè la persona pugui desenvolupar el seu potencial de llibertat.

Afegeix un comentari nou