Posa’t la Gorra a la Seu Vella!

Suport Tercer Sector – Econòmic
Autor/a: 
Noe Alvarez

Posa’t la Gorra a la Seu Vella!

Autor/a: 
Noe Alvarez
Suport Tercer Sector – Econòmic

Resum: 

El 28 de febrer Lleida es posarà la gorra un any més, celebrant una festa per sensibilitzar a la societat i captar fons, organitzada per AFANOC.

La Seu Vella de Lleida acollirà un any més la festa del Posa’t la Gorra a la Seu Vella! Per donar a conèixer a la societat l’existència del càncer infantil i recollir diners que aniran destinats a projectes i donar resposta a les famílies amb infants que pateixen aquesta malaltia.

A més de les diferents activitats i tallers que es portaran a terme el 28 de febrer, la festa comptarà amb la presencia de les lleidatanes Eva Ledesma, esportista d'alt nivell, i Mònica Gimeno, estrella del patinatge artístic.

Per assistir a la festa del Posa’t la Gorra!, caldrà comprar la gorra, dissenyada per Roser Capdevila, als punts de venda autoritzats, a l’Afanoc o a la botiga on-line, que es rebrà a casa en un temps aproximat de 48 a 72 hores. El preu de la gorra és de 7 euros i inclou l’entrada a la festa. L’entrada per als menors de 3 anys és gratuïta.

Un dels efectes secundaris que pateixen els infants i joves amb la malaltia de càncer, és la pèrdua de cabell a causa de les teràpies i per aquest motiu es posen una gorra. Això ha fet que les gorres siguin un símbol de solidaritat amb aquests infants i adolescents.

El servei d’autobusos a Lleida serà gratuït per arribar a la Seu Vella de Lleida el dia de la festa. L’horari serà de 9.30 hores a 14.45 hores.

Afegeix un comentari nou