Postgrau en Economia Cooperativa

Autor/a: 
UAB - IGOP
 Font:
Font:

Postgrau en Economia Cooperativa

Autor/a: 
UAB - IGOP

Resum: 

Postgrau en Economia Cooperativa: creació de treball digne, sostenibilitat i cohesió social.

Amb més d’un segle i mig d’història i presència a tot el món, l’economia cooperativa se sustenta en els valors de participació, equitat i democràcia i té un clar posicionament en processos clau per a la cohesió i el progrés social, com són la sostenibilitat global i la solidaritat intergeneracional.

Aquest model econòmicofereix respostes a molts dels reptes actuals de la societat, esdevenint una alternativaempresarial amb capacitat d’afrontar els reptes del segle XXI.

Per tal d’integrar i desenvolupar el model cooperatiu en un espai de formació superior, presentem la setena edició del Postgrau en Economia Cooperativa, que té per objectiu generar coneixement, donar a conèixer la contribució de l’empresa d’economia cooperativa a la reducció de la pobresa, la generació de treball digne, la sostenibilitat i la cohesió sociali, molt especialment, formar persones expertesen els diferents aspectes de la gestió de l’empresa d’economia cooperativa i el seu entorn polític, econòmic i social.

Es tracta d’un programa d’especialització sobre Economia Cooperativa que s’adapta a la realitat actual, comptant amb experts i docents en el contingut a impartir i en la metodologia necessària per a fer-ho. A més de comptar amb aquests recursos, no cal oblidar la importància de les xarxes d’actors i projectes del món cooperatiu (empreses, associacions, federacions, etc.) vinculats al programa i que aporten oportunitats per a la docència, la recerca i l’experimentació pràctica.

Aquest és un projecte concebut, organitzat i impulsat per dues organitzacions: l’IGOP-UAB i Aposta SCCL – Escola Empresarial Cooperativa. Cadascuna de les parts ha aportat els seus coneixements específics desenvolupant un programa de continguts integrats i equilibrats entre la teoria i la pràctica, amb una lògica de territorialització a Catalunya i obrint l’espai docent a les experiències del món cooperatiu local.

El Postgrau té el reconeixement i validació de la Federació de Cooperatives de Treball de Catalunya i de la Direcció General d’Economia Social, Cooperativa i Treball Autònom del Departament d’Empresa i Ocupació de la Generalitat de Catalunya.

Afegeix un comentari nou