Presentació de les declaracions tributàries del 3er. Trimestre

 Font:
Font:

Presentació de les declaracions tributàries del 3er. Trimestre

Resum: 

El tercer trimestre ja ha finalitzat i aquest mes aquelles entitats que hi estan obligades, han de presentar les diverses declaracions tributàries a Hisenda corresponents al 3er Trimestre.

El 20 d’octubre finalitza el termini de presentació de les declaracions de l’IVA i l’IRPF a Hisenda. Les associacions i fundacions que vulguin domiciliar els seus impostos han de tenir en compte que el termini finalitza el 15 d’octubre.

Entre d’altres, els principals models per presentar a Hisenda són:

IRPF:

  • Model 110 - Declaració d’ingrés de retencions i ingressos a compte de l’IRPF d’ús obligatori per liquidar les retencions efectuades a professionals autònoms, a treballadors, a col•laboradors, a treballadors laborals, a premis i a beques.
  • Model 115 - Declaració d’ingressos i retencions a compte per les rendes d’arrendaments d’immobles, és a dir, totes les entitats que paguin un lloguer.
  • Model 123 - Declaració de retencions de l’IRPF o impost de societats sobre pagaments d'interessos de préstecs o altres rendiments sobre el capital.
  • Model 216 – Declaracions de retencions sobre pagament d'imports a determinades persones físiques, empreses o entitats considerades No Residents a Espanya a efectes fiscals.

IVA:

IMPOST DE SOCIETATS:

  • Model 202 – Declaració a presentar només en el cas de que l'entitat hagi presentat Impost de Societats, i que a més aquest hagi sortit positiu (llevat d'algunes excepcions).


Per a qualsevol dubte sobre aquests i altres models, podeu adreçar-vos als serveis d’assessorament econòmic de Xarxanet trucant al 902 267 267 o bé escrivint a economic@xarxanet.org.


Afegeix un comentari nou