Pròximament: el llibre “Noves Tendències en la Gestió de les Entitats No Lucratives”!

Autor/a: 
Xavier Budé

Pròximament: el llibre “Noves Tendències en la Gestió de les Entitats No Lucratives”!

Autor/a: 
Xavier Budé

Resum: 

L’Associació Catalana de Comptabilitat i Direcció (ACCID) està promocionant mitjançant una sèrie de ponències el seu nou llibre.

L’ACCID presenta un nou llibre, encara no a la venda, per a la gestió de les entitats no lucratives i n’està fent ara la promoció, que consta de diverses ponències de professors, catedràtics i experts.

La primera ponència, La gestió en les entitats no lucratives: aspectes distintius, serà el dia 27 de setembre a les 19:00h i comptarà amb la participació de Pilar Soldevila, Magdalena Cordobés i Anselm Constans.

La segona es titula Noves Tendències en la Gestió de les Entitats No Lucratives: Transparència i rendició de comptes en les entitats no lucratives. El cas de les fundacions i tindrà lloc el dia 25 d’octubre a les 19:00h. Les ponents seran Maria Rosa Rovira i Fina Jerez.

Per últim, el dia 20 de novembre a les 10:00 Antoni Gómez i Josep M. Canyelles, Director de Responsabilitat Global i coautor del llibre, impartiran la última ponència del cicle, anomenada Noves Tendències en la Gestió de les Entitats no Lucratives i la responsabilitat social.

Les inscripcions a les ponències estan obertes per a socis i no socis. Les sessions seran gratuïtes i tots els assistents a la conferència rebran de forma gratuïta un exemplar del llibre “Noves Tendències en la Gestió de les Entitats no Lucratives”.

Etiquetes: 

Afegeix un comentari nou