Recta final dels premis Micaela Chalmeta

La Centraleta - Agència de Comunicació en Economia Social
Autor/a: 
La Centraleta
 Font: La Centraleta
Font: La Centraleta
Imatge de l'acte de lliurament dels premis Micaela Chalmeta 2021. Font: Coòpolis
Imatge de l'acte de lliurament dels premis Micaela Chalmeta 2021. Font: Coòpolis

Recta final dels premis Micaela Chalmeta

Autor/a: 
La Centraleta
La Centraleta - Agència de Comunicació en Economia Social

Resum: 

Darrera setmana per presentar projectes al Premi Micaela Chalmeta per la constitució de cooperatives de Treball de l'Economia Social a Barcelona.

Els premis Micaela Chalmeta per la creació de cooperatives de l’economia social i solidària arriben a la seva VII edició. Sota el lema 'Allò essencial és invisible al capitalisme', Coòpolis obre la convocatòria a aquests premis anuals que persegueixen impulsar la constitució en format cooperatiu de nous projectes econòmics que donin resposta a les necessitats de la societat. Com cada any, els projectes presentats hauràn de respondre als criteris establerts a les bases. Es busquen projectes arrelats al territori, que practiquin la intercooperació, garanteixin la democràcia interna, incorporin l’economia feminista i de les cures a la seves pràctiques, comptin amb una composició diversa i tinguin en compte l’impacte ambiental. En definitiva, projectes que posin les persones al centre de la seva activitat.

Qui i com presentar-se?

El termini per presentar la sol·licitud es va obrir el 20 d’abril del 2022 i finalitza el 22 de maig i per presentar-s’hi cal omplir el formulari que es troba de la web de Coopolis, tenint en compte els criteris que s’especifiquen a les bases de la convocatòria.

Poden presentar-se als premis les associacions, projectes comunitaris, col·lectius d’economies informals i altres iniciatives sense afany de lucre de la ciutat de Barcelona que vulguin desenvolupar activitat econòmica amb criteris de l’ESS i que a data de 22/05/22 encara no hagin sol·licitat l’Escriptura Pública de la Notaria.

Són prop d'una vintena d eprojectes els que s'han constituit els darrers anys gràcies als premis Micaela Chalmeta, entre ells: Cèrcols, Psicoopera, Plan H Media, La Xispa, Abarka, l’espai La Tregua, l’Aula D’Idiomes, Col·lectivat, La Paleta, Trama, Fusteria de Can Batlló, T.I.C.T.A.C, Descontrol Editorial, Voltes Arquitectura, i el Menjador Escolar Espai Micaela Chalmeta.

Afegeix un comentari nou