Regals amb encant solidari.

Autor/a: 
Suport associatiu
 Font:
Font:

Regals amb encant solidari.

Autor/a: 
Suport associatiu

Resum: 

S’acosta el Nadal, i moltes ONG posen a l’abast del públic un gran ventall d’alternatives solidàries, moltes d’elles disponibles per comprar via online des dels webs de les entitats.

Per Nadal, moltes entitats ens recorden que, a través dels regals que comprem, col·laborem amb criteris de solidaritat i justícia a la construcció d’un món millor.

Fins el 5 de gener de 2012, la fundació IKEA posa a la venda uns ossos de peluix i destinarà 1€ de cada venda a UNICEF i Save The Children, per col·laborar a millorar la vida d’infants desfavorits i el seu accés a una educació de qualitat.

Imatge Fundació Ikea

La Fundació Vicente Ferrer proposa un catàleg de nadal i permet fer compres online . També posa a la venda una planta amb què farem una contribució a les zones més pobres i necessitades de la Índia per millorar la qualitat de vida de les famílies Yerragundlavaripalli.

Imatge Fund. Vicente Ferrer

Per la seva banda, Ayuda en Acción proposa una alternativa comercial amb la qual busca una major justícia i dignitat de les comunitats productores d’América, Àsia i Àfrica.

Imatge Ayuda en Acción

També la Fundació Intras presenta un nou catàleg amb productes elaborats de forma artesanal per treballadors amb malaltia mental.

Imatge Fundació Intras

Solidaritat Internacional ajuda a més de 20 països d’América Llatina, Orient pròxim i Àfrica. Aquesta entitat dóna suport a les poblacions més desafavorides amb diversos projectes de cooperació. El seu catàleg conté postals i cistelles nadalenques de comerç just.

Imatge Solidaritat Internacional

A més dels regals, les entitats també ens proposen alternatives per a les celebracions nadalenques. Per exemple, una forma diferent de celebrar el dia de Cap d’any és la que suggereix la Coordinadora Estatal de Asociaciones con el Sáhara (CEAS). Aquesta entitat ens proposa un viatge a un poble Saharuí entre els dies 28 de desembre i 2 de gener de 2012. El dia 16 de desembre és l’últim dia per inscriure’s.

Una altra forma de viatjar és amb la Associació Camino al Sur que organitza durant tot l’any diferents projectes de voluntariat. Del dia 26 de desembre al 4 de gener ofereix un viatge humanitari a la regió d’Errachidia, al Sud-est del Marroc.

Finalment AMYCOS posa en marxa una campanya amb el lema “Una postal, una esperança”. En el disseny de les postals han participat més de 50 artistes reconeguts i els beneficis que se n’obtinguin es destinaran al Programa Educatiu Escolar que l’entitat porta a terme a la ciutat de Sandino, i al manteniment del centre de Joves i Nens amb Esperança (JYNCE) a Managua.

Imatge d'Amycos

Ep! Fes un cop d'ull a les altres propostes del Nadal Solidari 2011!

Afegeix un comentari nou