Regals solidaris per enlluernar el teu arbre de Nadal

Suport Tercer Sector - Econòmic
Autor/a: 
Dani Gallart
Entre els regals que ofereix l’entitat destaquen els ornaments nadalencs, com boles per posar a l’arbre de nadal. Font: Fundació ADIMIR. Font: Font: Fundació ADIMIR.
Entre els regals que ofereix l’entitat destaquen els ornaments nadalencs, com boles per posar a l’arbre de nadal. Font: Fundació ADIMIR.
Les boles tenen forma de reis mags, angelets, Maria, el nen i Josep o animals del pessebre com el bou, el ruc i l’ovella. Font: Fundació ADIMIR. Font: Font: Fundació ADIMIR.
Les boles tenen forma de reis mags, angelets, Maria, el nen i Josep o animals del pessebre com el bou, el ruc i l’ovella. Font: Fundació ADIMIR.
Els preus pels ornaments van des dels 3€ per una bola fins a 40€ pel paquet complet de regals. Font: Fundació ADIMIR. Font: Font: Fundació ADIMIR.
Els preus pels ornaments van des dels 3€ per una bola fins a 40€ pel paquet complet de regals. Font: Fundació ADIMIR.

Regals solidaris per enlluernar el teu arbre de Nadal

Autor/a: 
Dani Gallart
Suport Tercer Sector - Econòmic

Resum: 

La Fundació Adimir ha elaborat un seguit de productes nadalencs per ajudar a les famílies sense recursos a atendre les necessitats especials de les persones amb diversitat funcional.

Per aquestes festes, la Fundació ADIMIR ha confeccionat de forma artesanal un conjunt de productes nadalencs amb l’objectiu de recaptar fons i ajudar a famílies sense recursos a accedir al seu centre d’atenció a la diversitat funcional.

Entre els regals que ofereix l’entitat destaquen els ornaments nadalencs, com boles per posar a l’arbre de nadal amb forma de reis mags, angelets, Maria, el nen i Josep o animals del pessebre com el bou, el ruc i l’ovella. Els preus pels ornaments van des dels 3€ per una bola fins a 40€ pel paquet complet de regals.

Les quantitats donades per part d'empreses mercantils o d'altres persones jurídiques a la fundació tenen dret a la deducció del 35% de la donació a la quota de l'Impost de Societats.

Els ingressos es podran dur a terme mitjançant una transferència bancària a ES43 2100 0293 2901 0178 9597 indicant nom i cognoms de l’empresa o persona responsable.

Fundació ADIMIR

L’Associació de Discapacitats Físics, Psíquics i Sensorials de Montcada i Reixac (ADIMIR) és una associació sense ànim de lucre creada per atendre les necessitats especials de les persones amb discapacitat física, intel·lectual o sensorial. El CAID és l'únic centre d'atenció integral d'aquest col·lectiu que opera actualment a Montcada i Reixac.

El projecte existeix gràcies al treball d'un grup de famílies afectades per una situació paradoxal. Davant una discapacitat que dificulta la igualtat d'oportunitats, no obtenien cap ajuda específica per facilitar la seva inclusió, amb la dificultat afegida de dedicar temps i recursos extraordinaris per poder accedir als serveis imprescindibles per a l'educació i salut dels seus familiars.

A dia d’avui, el CAID ofereix assistència integral a la comunitat veïnal de la localitat i lluita perquè les persones amb diversitat funcional no quedin excloses de la seva comunitat.

Afegeix un comentari nou