S’ha constituït INNOBAIX, l’Agència d’Innovació i Creixement del Baix Llobregat

S’ha constituït INNOBAIX, l’Agència d’Innovació i Creixement del Baix Llobregat

Resum: 
Aquesta nova iniciativa pretén fomentar i servir de motor a un canvi productiu al Baix Llobregat basat en la innovació i el coneixement

L'acte de constitució de l'InnoBaix, l'Agència d'Innovació i Creixement del Baix Llobregat es va produir al Citilab de Cornellà i ha estat el tret de sortida d'aquesta nova iniciativa mancomunada a la comarca que pretén fomentar i servir de motor a un canvi productiu al Baix Llobregat basat en la innovació i el coneixement.

La finalitat d'InnoBaix és impulsar el desenvolupament de la innovació al Baix Llobregat creant xarxes de col·laboració, programes d'investigació, processos d'innovació entre empreses, agents socials, institucions pedagògiques, universitats, administracions, etc.

Es tracta doncs, de fomentar l'esperit emprenedor, la voluntat de compartir coneixement, la capacitat de coordinar decisions, el disseny del territori per a les noves implementacions industrials i la possibilitat de ser el centre de desenvolupament de la nova economia del Baix Llobregat, una nova economia que ha de permetre afrontar els nous reptes de la globalització econòmica.

En aquest sentit, InnoBaix fomentarà la creació i el talent, treballant per educar noves persones emprenedores i sent capaç de realitzar una aliança per a la innovació amb tots els sectors implicats. Tot això per incrementar la competitivitat de les empreses de la comarca, incorporant tots els sectors productius, tant el primari com el secundari, terciari i quinari.

Afegeix un comentari nou