Talita, un calendari solidari per la inclusió social

Suport Tercer Sector - Econòmic
Autor/a: 
Dani Gallart
La fundació ha editat 300.000 exemplars i es poden adquirir a través del web per un cost de 10€. Font: Fundació Talita. Font: Font: Fundació Talita.
La fundació ha editat 300.000 exemplars i es poden adquirir a través del web per un cost de 10€. Font: Fundació Talita.
Talita compta amb la participació de 12 infants i persones famoses com esportistes i actrius. Font: Unsplash. Font: Font: Unsplash.
Talita compta amb la participació de 12 infants i persones famoses com esportistes i actrius. Font: Unsplash.

Talita, un calendari solidari per la inclusió social

Autor/a: 
Dani Gallart
Suport Tercer Sector - Econòmic

Resum: 

Pel calendari d’enguany, la fundació ha comptat amb la col·laboració de persones famoses com Maribel Verdú, Silvia Abril, Jordi Basté i Leo Harlem.

El passat 28 de novembre, la Fundació Talita va presentar el seu calendari solidari de 2020 en un acte presentat pel periodista Jordi Basté.

En aquesta 18a edició, menors amb discapacitat intel·lectual apareixen acompanyats de personatges famosos en diversos àmbits.

Al projecte han col·laborat periodistes com Jordi Basté i Gemma Nierga, actrius com Maribel Verdú, Beatriz Carvajal i Silvia Abril, l’equip femení de futbol del Barça, el tenista David Ferrer, el xef Mario Sandoval, la científica Maria Blasco, l’humorista Leo Harlem, la cantant Sofía Ellar i el grup Dvicio.

A l’acte de presentació van assistir 8 dels 12 infants que apareixen al calendari i van remarcar la il·lusió que els hi va fer posar al costat de persones famoses.

Els fotògrafs de la sessió, Arnau Dalmases, Ramón Eguiguren i David Barra van explicar que treballar amb aquests infants va ser molt senzill, mentre que la dissenyadora del calendari, Marta Bayer, va assegurar que les fotos van sortir molt vives i naturals.

L’objectiu de la iniciativa és recaptar fons que aniran destinats íntegrament a la tasca social de la fundació per sensibilitzar i afavorir una plena integració escolar i social dels infants perquè puguin gaudir d’una vida personal i professional digna.

La fundació ha editat 300.000 exemplars i es poden adquirir a través del web per un cost de 10€.

Fundació Talita

Talita Fundació va néixer al 1998 amb l’objectiu de donar una resposta compromesa i coherent a la diversitat, treballant la integració i la inclusió de les persones amb discapacitat intel·lectual i necessitats educatives especials.

La fundació dona suport, ajuda i orientació a aquests infants i joves. També acompanya les seves famílies, professorat i el seu entorn per aconseguir el màxim desenvolupament de les seves capacitats i progressar en la seva integració i inclusió a l’escola, al seu lloc de treball i a les seves estones d’oci.

Afegeix un comentari nou