Tot a punt per a la cinquena cursa solidària d’AFNE per Etiòpia

Suport Tercer Sector – Fundesplai
Autor/a: 
Luci Vega
 Font: AFNE
Font: AFNE
 Font: AFNE
La cursa tindrà lloc el dissabte 4 de juny.

Tot a punt per a la cinquena cursa solidària d’AFNE per Etiòpia

Autor/a: 
Luci Vega
Suport Tercer Sector – Fundesplai

Resum: 

La competició tindrà lloc el 4 de juny a la Carretera de les Aigües i els diners recaptats es destinaran a l’educació dels infants de l’escola maternoinfantil de Muketuri.

Amb el lema ‘Corre per Etiòpia!’, l'Associació de Famílies de Nens i Nenes d'Etiòpia-AFNE organitza per cinquè any consecutiu una nova edició d’aquesta ja tradicional cursa solidària que té com a objectiu aconseguir fons per donar suport a diferents projectes de l’escola maternoinfantil de Muketeri. Aquest centre proporciona atenció mèdica, alimentació i educació a més de 300 nens i nenes de 4 a 6 anys, alhora que ofereix formació per a les seves mares.

Enguany, l’esdeveniment tindrà lloc el dissabte 4 de juny i com a novetats ofereix triar entre recorreguts de dues distàncies (5.660m i 11.320m) i la possibilitat de participar en curses infantils amb diferents sortides.

El circuit per a persones adultes és circular i parteix i finalitza a la plaça Mireia de Sant Feliu de Llobregat després de recórrer la Carretera de les Aigües. Els corredors i les corredores de la distància de 5.660 metres només faran una única volta, mentre que els i les participants de 11.320m en faran dues.

“El grau de dificultat és baix i això permet que tothom hi pugui prendre part, des de les persones corredores més expertes fins aquelles que es volen iniciar” animen des de l’organització.

Les inscripcions ja estan obertes a través d’Internet i el preu va des dels 12 euros de la distància més llarga fins als 3 euros de les curses per a petits i petites. També hi ha la possibilitat d’adquirir un Dorsal 0 que té un cost de 10 euros i permet contribuir sense assistir-hi. Per a més informació es pot trucar al 93 488 34 45 o escriure a gestió@afne.org.

AFNE va néixer fa 14 anys a Barcelona per donar suport a les famílies adoptants d’infants d’aquest país africà i col·laborar en iniciatives de cooperació adreçades a la infància etíop.

Afegeix un comentari nou