Tot a punt per a la Setmana de la Responsabilitat Social a Catalunya

Suport Tercer Sector – Fundesplai
 Font: Ingeniería Social
Font: Ingeniería Social
 Font: Ingeniería Social
Font: Ingeniería Social
 Font: Ingeniería Social
Font: Ingeniería Social

Tot a punt per a la Setmana de la Responsabilitat Social a Catalunya

Suport Tercer Sector – Fundesplai

Resum: 

Del 14 al 18 de novembre, se celebra a Barcelona una nova edició d'aquest esdeveniment que reunirà entitats, empreses i administracions per debatre sobre aquesta pràctica i promoure-la.

Ingeniería Social i l’Associació + Responsable organitzen per vuitè any consecutiu a Barcelona la Setmana de la Responsabilitat Social, durant la qual tindran lloc diverses activitats com conferències, sessions de portes obertes i de voluntariat corporatiu, tallers de sensibilització i cinema amb valors amb l’objectiu de donar visibilitat i introduir la responsabilitat social corporativa (RSC) en la gestió de les organitzacions i del món empresarial.

El tret de sortida de la Setmana tindrà lloc el dimarts 14 de novembre al Campus del Poblenou de la Universitat Pompeu Fabra, on se celebrarà l’acte d’inauguració i es lliurarà el distintiu Etiqueta Responsable a organitzacions i empreses compromeses amb una gestió més responsable.

Una de les novetats d’enguany serà la recuperació de la Fira RSC, “un espai on diferents organitzacions podran informar sobre les bones pràctiques en RSC, així com establir contactes i conèixer noves experiències”, segons Pablo Sánchez, consultor d’Ingeniería Social.

El programa de la Setmana es desenvoluparà durant quatre dies en diferents punts de la ciutat com l’Antic Arxiu de la Corona d’Aragó, el centre Francesca Bonnemaison i els Jardinets de Gràcia, on hi haurà tallers sobre consum responsable, ecodisseny i sostenibilitat ambiental.

Jornada sobre Voluntariat Corporatiu

Un any més, en el marc de la Setmana se celebrarà també una jornada dedicada al voluntariat corporatiu, “una oportunitat per conèixer com altres entitats treballen en relació amb l’RSC així com d’establir aliances amb l’empresa privada”, explica Pablo Sánchez.

L’esdeveniment tindrà lloc el dijous 16 de novembre i, al llarg de tot el dia, diverses organitzacions mediambientals i socials oferiran diferents activitats a les quals poden implicar-s’hi tant el món empresarial com ciutadania en general.

L’assistència a les diverses activitats de la Setmana és gratuïta però cal inscriure-s’hi prèviament a través del formulari de la seva pàgina web.

Afegeix un comentari nou