Un 2016 de nassos amb Pallapupas

Suport Tercer Sector – Fundesplai
Autor/a: 
Montse Mateo
 Font:
Font:
 Font:
Font:
 Font:
Font:

Un 2016 de nassos amb Pallapupas

Autor/a: 
Montse Mateo
Suport Tercer Sector – Fundesplai

Resum: 

Per tenir un 2016 ple de somriures, Pallapupas ens proposa un calendari solidari que retrata el treball de l'entitat per fer dels hospitals uns espais més amables per infants, joves i gent gran.

Pallapupas treballa per acompanyar infants i joves en els seus ingressos hospitalaris a fi de fer menys traumàtica l’estada i aportant tendresa, humanitat i somriures als hospitals.

Per Nadal, Pallapupas ofereix diverses alternatives per fer regals solidaris i col·laborar així amb els projectes que l’entitat manté en hospitals de tot Catalunya.

Enguany, l’associació de fotògrafs va retratar durant el mes de setembre la tasca de Pallapupas a l’Hospital de Sabadell Parc Taulí.

Si no riguéssim, estaríem molt més malalts del que estem. Calendari solidari 2016 de Pallapupas

El resultat és un calendari solidari de l’any 2016 que es pot adquirir per 10€ a la botiga online de Pallapupas i, durant els dies de Nadal, al Corte Inglés i a l’hospital Parc Taulí.

Els beneficis que s’obtinguin de les vendes es destinaran als projectes de Pallapupas i a ampliar a dos dies la tasca que l’entitat fa al servei pediàtric de l’hospital Parc Taulí.

La botiga online de Pallapupas ofereix altres productes nadalencs, com ara el Mini Tió solidari, i tot un seguit de regals per ara i per tot l'any.

Afegeix un comentari nou